Messi herjet med Vålerenga

Det spanske stjernelaget scoret syv ganger på Ullevaal.

Lionel Messi tegnet seg på scoringslisten på Ullevaal.
  • Erli Berg Daneshmand
Barcelona-trener Gerardo(t.v) følger med på sitt nye lag.

Vålerenga — Barcelona 0-7:

Lionel Messi spilte de første 45 minuttene, noterte seg for en scoring og to målgivende pasninger da spanjolene påførte Vålerenga et pinlig 0-7-tap i treningskampen som markerte osloklubbens 100-årsjubileum.

Spenningen var i realiteten over før kvarteret var unnagjort. Da hadde Barcelona satt inn tre scoringer bak Lars Hirschfeld i VIF-buret, foran 20 000 tillskuere på landslagsarenaen.

Barcelonas nye trener Gerardo «Tata» Martino var med laget til Oslo, men holdt seg på tribunen. Han fikk se sitt lag lede 4-0 ved pause. 11 bytter og en omgang senere stod det 7-0. Et resultat Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ikke var spesielt fornøyd med.

— Jeg håper vi kan lære noe av dette her. Vi kan ikke gjøre personlige feil. Da smeller det med en gang. 7-0 er klar tale. Dette var en showkamp, vi har en seriekamp mandag som vi hadde i bakhodet, men det er ingen unnskyldning, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til TV 2. Han kunne ikke la være å la seg imponere over Barcelonas magiker Lionel Messi.

— Det er bare å se på snittet hans. Han har hatt over en scoring per kamp i flere år nå. Det er mange lag som har forsøkt å stoppe ham, men som går av banen i svime, sier Rekdal.

Ville imponere

Alexis Sanchez, Cristian Tello, Lionel Messi, Jonathan Dos Santos, Jean Marie Dongou (2) og Joan Angel Roman Oller scoret for spanjolene.

– Det er viktig for oss å spille oss tilbake i form etter ferien. Vi har også en ny manager som gjør at vi må vise oss fram, sier Alexandre Song til TV 2 om verdien av kampen.