Fotball

Seks tap på rad

<p><strong>ULLEVAAL, <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=271347&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#271347" target="_blank">Vålerenga — LSK</a> 0-1:</strong> Krisen i Vålerenga vokser seg større og større. Søndag tapte laget for erkerivalen Lillestrøm.</p>

  • Kurt B.M. Haugli

Lillestrøm-kaptein Frode Kippe ble matchvinner to minutter før slutt da gultrøyene senket Vålerenga på Ullevaal.

Kriseprat

Nå blir det litt kriseprat på Valle. Det sjette tapet på rad for Vålerenga og denne gangen ikke så mange lyspunkter spillemessig heller.

Les også:

  • Berg hyller keeperhelten
  • Andresen: — Nå er det bare snakk om å overleve

Det som laget viste ute på Ullevaal i det som kalles et hatoppgjør burde gi manager Andresen og trener Skullerud søvnløse netter.

I all rettferdighet skal det nevnes at hjemmelaget hadde tre muligheter til å score i første omgang, men det laget viste i andre omgang var ikke rare greiene. Knapt en skikkelig målsjanse.

(Artikkelen fortsetter)

Vålerenga og Martin Andresen er i trøbbel etter nytt tap. (Foto:Scanpix)

Og fortsatt i all rettferdighets navn så var det ikke spesielt fortjent at Lillestrøm til slutt stakk av med seieren i det som lenge så ut til å bli en målløs batalje.

Men De kan takke superveteran Frode Kippes rutinerte løp på hjørnesparket to minutter før full tid for at Kanarifansen synger hele veien til Lillestrøm i kveld.

Sjansesløseri

Etter første omgang burde Vålerenga gått i garderoben med en klar ledelse. Bengt Sæternes og Moa var alene med keeper og Fellah ble stoppet av en dyktig Stefan Magnusson i LSK-buret.

Og da går det som det ofte gjør. Vålerenga mistet gnisten og det var et annet Lillestrøm som kom ut til andre omgang.

De byttet inn Marius Johnsen som satte ballen i tverrliggeren etter bare et par minutters spill av omgangen.

Vålerenga hadde knapt noe som lignet en målsjanse i andre omgang. Laget har tapt seks på rad og det er fire seriekamper siden laget scoret.

Og som om ikke det er nok. I dag ble en tydelig skadet Erik Hagen byttet ut og mannen som skal score mål, Bentgt Sæternes, avslutte som midtsstopper.

Les også

  1. LSK med ny keeperhelt

svp://93049?view=ap

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt96212171420
2Molde962123111220
3Kristiansund850378-115
4Rosenborg94232014614
5Vålerenga93421513213
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien