Fotball

Frustrerende for Fuhre

<p>Skader har ødelagt store deler av Lars Fuhres sesong.</p>

Fotball. Tippeligaen. 17.07.2011Viking v Aalesund.Viking Stadion, Stavanger.Foto : Simon Rogers, Digital Sport.Viking : Håkon SkogseidAalesund : Lars Fuhre

  • Kristian Stenerud

Fuhre har kun vært involvert i åtte av AaFKs 24 seriekamper. I høst har han kun spilt i seriekampen mot Strømsgodset, og da ble han byttet ut i pausen med en skade.

– Ankelskaden jeg pådro meg i den kampen har holdt meg uten siden. Det er utrolig frustrerende å være seks uker uten å spille. Jeg har også vært en del plaget med hamstringen, men det sliter jeg heldigvis ikke med nå, sier Fuhre til Sunnmørsposten.

– Hvordan har denne sesongen vært for deg?

– Det har vært en utrolig tung og frustrerende sesong med alle skadene. Det er ikke noe gøy å kun se på kamper, for jeg vil gjerne bidra på laget, sier han.

Myklebust foran skjema

Fuhre er en av flere AaFK-spillere som er på vei tilbake etter skader. Christian Myklebust har gjennomført en vellykket operasjon for Gilmore’s groin.

– Det ser bra ut for Christian. Han skal trene med ball i neste uke, og det er foran skjema, sier AaFK-fysio Bjørn Erik Melland til Sunnmørsposten.

Ville Jalasto har også hatt en operasjon i lysken, men det tar tid før han er i storform igjen.

– Han kan bli aktuell til en av helgens to kamper , sier Melland og tenker på søndagens kamp mot Rosenborg og AaFK 2s kamp mot Follo.

Ifølge Melland er det vanskelig å si når Amund Skiri er tilbake ettersom det går sakte framover. Det er allerede klart at Pablo Herrera ikke spiller mer denne sesongen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt86112061419
2Molde852121101117
3Kristiansund750275215
4Rosenborg84222013714
5Vålerenga83321412212
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien