Fotball

- Nå tror de på meg!

<p><strong>Sandnes Ulf — Strømmen 2-0:</strong> Opprykksfeber i Sandnes.</p>

Fotball26. Juni 2011Adeccoligaen Varden AmfiLøv-Ham v Sandnes Ulf 0 -3Steinthor Thorsteinsson (L) , Sandnes UlfChristophe Psychè (M) og keeper Johan Thorbjørnsen (R) , Løv-HamFoto: Astrid M. Nordhaug
  • Stig Nilssen

Sandnes: Steinthor Thorsteinsson har vært et friskt pust og en spennende tilvekst for Sandnes Ulf denne sesongen. Den offensive islendingen er ikke i tvil om at laget er godt nok til å holde helt inn – og rykke opp til eliteserien.

— Allerede da vi sto med fem tap på de seks første kampene, sa jeg til lagkameratene min at vi var gode nok for opprykk. De bare ristet på hodet. Nå tror de også at det er mulig, forklarer Thorsteinson til Aftenbladet.no etter 2-0-seieren over Strømmen.

Statistikksenter 1.divisjon:

  • tabellen | børs | toppscorer | kort | spillerfakta

Islendingen var på farten flere ganger, men virket hemmet av en skade i kneet. Etter 68 minutter, på stillingen 1-0, forlot han banen med tydelige smerter.

- Jeg kunne fortsatt, men det kan være lurt å spare seg litt. Det er kneet og en ankel som plager meg litt, sier han.

Han presiserer at det fortsatt gjenstår 10 kamper av serien. Og at flere lag er involvert i opprykkskampen. Men spilleren som takket nei til et tilbud fra et lag i Allsvenskan nylig, er klar på at han liker oppturen han er med på.

- Dersom vi rykker opp, blir jeg forhåpentligvis værende i klubben. Men den diskusjonen få vi ta i høst, legger han til.

Les også

  1. Asle Andersen: - Det er lov å drømme

  2. - Jeg er utrolig stolt

Les mer om

  1. Fotball 1. div