Fotball

Drillo nekter for bonus-krav

Sier han ikke har krevd å få utbetalt VM-bonus fra NFF.

AVVISER: Egil Olsen hevder han ikke har bedt om økonomisk kompensasjon fra NFF.
  • Martin K. Andersen

Norge kvalifiserte seg ikke til VM i Brasil, men sjansen levde fortsatt da Egil Olsen gikk av som landslagstrener før de to siste kvalikkampene i høst.

NFF tok et grep foran de to kampene som de mente skulle øke VM-sjansene: Olsen ut, Per-Mathias Høgmo inn.

I etterkant har det kommet frem at Drillo slett ikke syntes det skjedde på en riktig måte, og han har engasjert advokat for å få økonomisk kompensasjon.

Dagbladet hevdet mandag at kompensasjonskravet blant annet handler om å få utbetalt en bonus på 1,7 millioner kroner. Den bonusen skulle han få utbetalt om Norge hadde gått til VM — noe Drillo mener Norge kunne gjort om han hadde fortsatt i jobben.

Drillo avfeier

I tillegg skal han kreve lønn for perioden frem til etter VM neste sommer - en periode han naturligvis hadde vært trener i om han hadde fått Norge til VM.

Overfor VG Nett avfeier imidlertid Drillo opplysningene som Dagbladet presenterer.

— Det er ikke fremsatt noen økonomiske krav. Når det blir påstått at jeg skal ha gjort krav på VM-bonus er det blank løgn. Det har overhodet ikke vært på tale, sier Drillo til avisen.

- Gode kilder

Dagbladet-journalisten som skrev saken føler seg imidlertid trygg på at han har sitt på det rene.

— Vi har gode kilder på at det som er skrevet er korrekt, sier Roy Wahlstrøm, som er en erfaren sportsjournalist, til VG.

Før helgen skrev Aftenposten at de har kjennskap til at økonomisk kompensasjon er noe av det mest sentrale i brevet som Drillo, via sin advokat Anne Marie Due, har sendt til NFF.

Les også

  1. Drillo med millionkrav til NFF

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball