Haugenes ferdig i Amazon Grimstad

Eliteserieklubben Amazon Grimstad og Margunn Haugenes er enig om å avslutte sistnevntes trenerkontrakt med umiddelbar virkning.

I en pressemelding skriver klubben at det er behov for endringer i trenerteamet for å løfte det sportslige i klubben i en viktig fase av sesongen. Amazon Grimstad er nest sist i kvinnenes eliteserie med kun åtte poeng fra 15 kamper.

Haugenes hadde i utgangspunktet kontrakt ut året. Hun er ikke enig i klubbstyrets konklusjon, men sier at hun respekterer beslutningen.

— Det har ikke vært samsvar mellom de sportslige forventningene og rammebetingelsene vi har måttet jobbe under. Jeg mener fortsatt at jeg ville vært den rette til å lede laget ut sesongen. Men jeg ville vært avhengig av full tillit fra klubbens styre for å gjøre en fullgod jobb, sier Haugenes.

43-åringen spilte 79 A-landskamper for Norge fra 1990 til 2001. Amazon ønsker å takke Haugenes for innsatsen hun har lagt ned.

— Vi er meget tilfreds med jobben Margunn har gjort over flere år, og det er leit at vi skilles på denne måten. Vi beklager at prosessen fikk dette utfallet og ønsker Margunn lykke til videre som fotballtrener, sier styreleder Hans Inge Sævareid.

(©NTB)