Fotball

Stort spleiselag sikret avtalen med Solskjær

Røkke og Gjelsten får hjelp av Molde Fotballklubbs største sponsor

EKSTRA MILLONER: Generalsponsor Sparebanken Møre skal være en viktig bidragsyter bak MFK-avtalen med Ole Gunnar Solskjær. Her er banksjef Kolbjørn Heggdal avbildet sammen med direktør Tarje Nordstrand Jacobsen og markedsdirektør Oddvar Talset (t.v.) Da partene i fjor forlenget sin ordinære samarbeidsavtale til å gjelde ut 2016. Til høyre markedssjef Ove Skjeret i Sparebanken Møre.
  • Trond Hustad
    Rbnett
Ole Gunnar Solskjær er tilbake som sjef i Molde.

MOLDE (Rbnett): Etter det Romsdals Budstikke erfarer er den totale rammen for Ole Gunnar Solskjærs signering så omfattende at den krever ekstraordinære tilskudd til Molde Fotballklubbs økonomi.

Les også

Solskjær klar for Molde: - Jeg er sulten igjen

I tillegg til egne lønnsbetingelser er det grunn til å tro at manageren har bedt om midler til å forsterke laget betraktelig foran neste sesong.

Det er ikke kjent om han har bedt klubben bygge ut støtteapparatet, som han gjorde sist han ble ansatt.

Betydelige midler

Etter det Romsdals Budstikke forstår har Sparebanken Møre gått inn med betydelige midler for å bidra til MFKs avtale med Ole Gunnar Solskjær.

Les også

Rekdal om Solskjærs comeback: - Kult

Eierne Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten skal også støtte klubben med ytterligere overføringer de kommende sesongene for å bringe MFK tilbake til norsktoppen og ut i Europa igjen så fort som mulig.

Sparebanken Møre er MFKs generalsponsor og har støttet klubben siden 2003. I fjor fornyet banken sin avtale ut 2016. Den skal være verdt fem-seks millioner kroner årlig, litt avhengig av de sportslige resultatene.

Les også

Han kan bli Solskjærs høyre hånd

Sparebanken Møres banksjef Kolbjørn Heggdal skal delta på pressekonferansen klokka 12.30 i dag sammen med styreleder Øystein Neerland i MFK, administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde Fotball og Ole Gunnar Solskjær.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt28178354233159
2Molde28175665362956
3Viking2815675546951
4Lillestrøm2813694437745
5Rosenborg28128853391444
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Ole Gunnar Solskjær
  3. Molde FK