Fotball

Syltynt Nest-Sotra-håp mot RBK i cupen

— Fire prosent sjanse for å gå videre, er meldingen fra vest.

GIKK VIDERE: Nest-Sotra slo Sogndal ut av cupen onsdag kveld.

Tittelforsvarer Rosenborg møter Nest-Sotra i fjerde runde av fotball-NM. Det blir en meget tøff oppgave for 2.-divisjonslaget. Nest-Sotra må i tillegg spille kampen på Lerkendal.

HJEMMEKAMP NESTE: Rosenborg og Yann-Erik de Lanlay tok seg greit av Nardo tidligere denne uken. Nå venter Nest-Sotra i neste runde.

— Vi må jo bare rette oss etter statuttene for NM, og jeg synes det er helt greit at man på et tidspunkt må se bort fra i hvilken divisjon lagene er i. Jeg tror vi har fire prosent sjanse for å vinne, sier sportssjef Arve Haukeland i Nest-Sotra til NTB.- Forskjellen på bunnen av eliteserien og toppen i 2. divisjon er ikke så stor. Men når man trekker Rosenborg, blir det litt annerledes. Vanskeligere får man det jo ikke i norsk fotball. Likevel, vi gleder oss.

Nest-Sotra slo ut Sogndal i forrige runde.

Les også

RBK vil ikke undervurdere Nest-Sotra

Tre fra toppen

Det ble tre rene eliteserie-dueller etter fredagens trekning. Runden spilles 25. mai med første lag på hjemmebane: Sandefjord — Sandnes Ulf, Bodø/Glimt - Haugesund, Vålerenga - Vidar, Sarpsborg - Stjørdals-Blink, Tromsø - Odd, Strømsgodset - Stabæk og Kongsvinger - Brattvåg.

Sju eliteserielag er allerede utslått: Aalesund, Molde, Start, Viking, Lillestrøm og Sogndal røk ut i 3. runde. Brann takket for seg allerede i førsterunden.

Resten av de aktuelle datoene for resten av cupen: Kvartfinaler 21. - 22, september, semifinaler 26.- 27. oktober og finale 20. november.

Les også

  1. Rekdal: - Vi tar ikke lett på Vidar

  2. Bodø/Glimt trygt videre i cupen

  3. Skandale i fotball-NM: - Det er en tullebukk på tribunen som blåser!

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. Rosenborg BK
  3. Nest-Sotra