Fotball

Reginiussen ble tomålsscorer i comebacket

— Det hadde vært bra med hattrick, men vi får begynne med to mål og øke utover.

TILBAKE: Tore Reginiussen spilte sin første kamp etter skaden i serieåpningen mot Aalesund, og markerte seg med to scoringer for Rosenborgs andrelag mot Heimdal mandag kveld. NTB scanpix

 • Sjur Magnus Bergstrøm

168 dager etter at akilleshælen røk i serieåpningen mot Aalesund, var Tore Reginiussen endelig tilbake i kamp da Rosenborgs andrelag møtte Heimdal på Lerkendal kunstgress. Reginiussen spilte 45 minutter som spiss og scoret to mål før han gikk av banen på stillingen 4-1 til RBK.

Den første scoringen hans kom etter et kvarter da han enkelt puttet inn en retur fra kort hold, og fem minutter før pause headet han inn 4-1 da han ruvet høyest i feltet og scoret via stolpen.

— Jeg sa i mitt eget hode at jeg skulle score minst to mål på 30 minutter.Det første målet er en enkel putt, men det andre ligner mer på mål jeg pleier å score med en ålreit heading i lengste. Det hadde vært bra med et hattrick, men vi får begynne med to mål og øke utover, sier en smilende Reginiussen til Adresseavisen.

Rosenborg 2 vant til slutt 6-1. Viktig for motivasjonen

Det som var langt viktigere enn de to scoringene, var at han ikke merket noe til skaden, bortsett fra litt sårhet mot slutten av omgangen. Den opprinnelige planen var at han skulle spilleen halvtime, men da han følte seg bra ble det utvidet til heleomgangen.

— Det var godt å være tilbake i en kamptropp. Det har blitt for lenge siden, så jeg fikk en god følelse av bare å ta på meg drakta og leggbeskytterne. Dette var en milepæl.

- Hvor viktig var det å nå den milepælen for motivasjonen sin del?

— Det var veldig viktig. Det har vært kult å være med på trening og det er motivasjon i seg selv, men det er noe spesielt å få på seg drakta, selv om det bare er tredjedivisjon. Det var en fin gjennomkjøring og jeg fikk svettet og pustet litt. Det var tungt nok det, sier Reginiussen.

Ble litt reservert

Han føler at han fortsatt er et stykke unna å være klar for å spille fulle kamper, både rent fotballteknisk og fysisk. Det gikk derimot helt fint mentalt og han var aldri redd for åslå opp igjen skaden.

— Det var ikke noe problem. Jeg har trent såpass lenge at jeg har fått trygghetsfølelsen, men jeg kjenner samtidig at det blir litt sårt i benet og da blir man mer reservert. Det tar nok tid før det er helt 100 prosent, sier midtstopperen.

Kan være tilbake om et par uker

Nå skal Reginiussen fortsette å trene med førstelaget denne uka, før han skal spille neste andrelagskamp mot Sverresborg neste mandag og ta en ny vurdering etter det. Hvis det føles bra da, så tror han ikke det tar lang tid før han er tilbake i en kamptropp i eliteserien.

— Forhåpentligvis kan jeg være tilbake om to-tre uker hvis ting går som det skal, sier han.

 1. Les også

  Tore Reginiussen gjør comeback – som spiss(!)

 2. Les også

  Reginiussen snart tilbake

 3. Les også

  - Bildet av den lille gutten på stranda er hjerteskjærende

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Reginiussen sannsynligvis med i troppen mot Start

 2. FOTBALL

  Reginiussen: - Kan ikke tenke på gullhyllest før kampen er spilt

 3. FOTBALL

  Lå under tre ganger – men Ranheim nektet likevel å gi seg

 4. FOTBALL

  Hyllet kompisene etter sitt første RBK-mål

 5. FOTBALL

  3292 dager siden sist: Ciljan trodde det var slutt etter ti minutter

 6. FOTBALL

  Trosset kapteinens ord: – Han kjører sitt eget show!