Fotball

Slik reagerer spillerne på Bruun-Hanssens avgang

— Alt Roald har gjort, har han gjort til det beste for Brann, sier Erik Huseklepp.

BLIR DAGLIG LEDER: Roald Bruun-Hanssen er ny daglig leder for utbyggingen av Myrdal idrettspark i Åsane. -Anlegget vil gi et bredt tilbud til topp og bredde, tror Bruun-Hanssen. Arkivfoto: Elias Dahlen.
  • Mads Bøyum

— Jeg har registrert at han har fått mye pepper, og jeg synes mye av det har vært ufortjent, sier Erik Huseklepp.

I nesten hele Huseklepps periode som spiller i Brann, har Bruun-Hanssen vært i klubben. Huseklepp ble rett og slett litt lei seg da han hørte at det er slutt for Bruun-Hanssen som daglig leder i Brann.

— Jeg synes det er trist og kjedelig at Roald slutter. Jeg har alltid hatt et godt forhold til ham, sier Huseklepp, og fortsetter:

— Det er klart at Roald har gjort ting som ikke har slått like heldig ut, men han har gjort mange positive ting for Brann. Ting som har fått lite oppmerksomhet, sier Huseklepp.

Angriperen trekker frem økonomistyringen og oppbyggingen av Branns-ungomdssatsing som saker Bruun-Hanssen bør bli husket for.

— Alt det Roald har gjort for Brann, har han gjort 100 prosent overbevist om at det har vært til det beste for klubben.

Les også

«Feil mann fikk ansvaret for nedrykket. Det er Norling som burde gått»

Fornøyd med at Norling fortsetter

BT har prøvd å komme i kontakt med de fleste av Branns spillere tirsdag, uten å få altfor mange uttalelser. Spillerne er på ferie, og mange av dem vet ikke mer om det som har skjedd enn det som har kommet frem i media.

— Jeg har et godt forhold med Roald, og må bare å takke ham for den jobben han har gjort. Det er synd at det skulle bli sånn, men når presset blir så stort, er det forståelig, sier Øystein Øvretveit, mannen som voktet målet for Brann i kvalifiseringskampene mot Mjøndalen. Han sier Bruun-Hanssens beslutning om å trekke seg kom overraskende på.

— Roald har hatt det tøft nå. Han har vært sterk som har holdt seg så lenge, og har vist karakter og stått på, sier Øvretveit.

— Helt fra jeg kom opp på A-laget, har Roald vært en fin person å ha der. Vi har hatt et godt forhold, og alt i alt synes jeg han har gjort en solid jobb. Selv om jeg er spiller, får jeg ikke med meg alt som skjer innad i klubben, heller ikke all kritikken utenfra. Det virket på supporterne som om noe måtte skje, men hva som var det beste å gjøre, vet jeg ikke, sier Kasper Skaanes.

Les også

«Brann har tatt et stort steg i riktig retning»

At Rikard Norling fortsetter som trener til tross for nedrykket, er Skaanes og Øvretveit utelukkende positive til.

— Det er ingen tvil gledelig for meg og alle de andre unge. Han har gitt oss tillit helt fra starten av, og vært viktig for utviklingen vår, sier Skaanes.

— Jeg liker Rikard veldig godt som trener, og jeg er veldig glad for at han fortsetter, sier Øvretveit.

Les også

«Det var ingen andre løsninger. Bruun-Hanssen var nødt til å trekke seg»

Askar: — Roald er en god mann

Amin Askar er på Twitter ute med støtte til Roald Bruun-Hanssen.

— Det er i motgang man finner ut av en persons karakter. Han sto støtt i stormen foran oss helt til slutt. Roald er en god mann, skriver Askar.

BT har også vært i kontakt med Piotr Leciejewski. Han var i sist uke ute med støtte til Bruun-Hanssen, men ønsket ikke å uttale seg i media tirsdag formiddag.

Les også

  1. - Nedturen ble klistret på Bruun-Hanssen

  2. Mohn nekter å kommentere Bruun-Hanssens avgang

  3. Her er fem mulige sportssjefer for Brann

Les mer om

  1. Fotball 1. div