Fotball

Mourinho har ingen planer om å ta trenerpause

— Han er ikke sliten, sier portugiserens agent.

FERDIG I CHELSEA - FOR ANDRE GANG: José Mourinho under en pressekonferanse tidligere denne sesongen. Portugiseren har planer om å fortsette yrkeskarrieren.
  • Reidar Løfaldli

Etter en særdeles svak sesongstart, måtte manager José Mourinho forlate jobben på Stamford Bridge på torsdag.

Etter ni tap på de 16 første kampene i årets Premier League, følte London-klubben at de måtte ta grep.

I dag har 52-åringens agentbyrå sendt ut en pressemelding med de første uttalelsene etter avgangen. Der forklares det at Mourinho ikke kommer til å ta en "sabbatsperiode" fra treneryrket.

— Han skal ikke ha noen pause. Han er ikke sliten og trenger det ikke, heter det i pressemeldingen, melder BBC.

— Han er veldig positiv og ser fremover, forklarer Mourinhos agentbyrå videre.

LARS TJÆRNÅS:

Les også

Dette er Mourinho-tabbene som fikk ham sparket

— Utrolig stolt

Mourinho ledet første gang Chelsea mellom 2004 og 2007, og etter mellomspill i italienske Inter og spanske Real Madrid vendte han tilbake til Vest-London i juni 2013. Han vant Premier League og ligacupen med klubben forrige sesong, og skrev under en ny fireårskontrakt sist sommer.

— Han er utrolig stolt over de åtte trofeene han vant med Chelsea, og takker fansen for all støtte gjennom de to periodene i klubben, heter det i pressemeldingen, som fortsetter:

— Gjennom sin karriere har José noen ganger valgt å forlate en klubb, men bare hos Chelsea har klubben bestemt at han må dra.

Hiddink neste?

Ryktene har allerede startet å gå rundt en retur til Mourinhos tidligere klubb Real Madrid. Der skal trener Rafa Benítez sitte særdeles løst i stolen etter at laget har underprestert i årets La Liga så langt.

I LONDON: Guus Hiddink er i London og forhandler med Chelsea. Manageren vil trolig ta over etter Jose Mourinho og lede laget ut denne sesongen.

I Chelsea er det på det nærmeste bekreftet at den nederlandske veteranen Guus Hiddink tar over managerjobben.Hiddink kom også inn som midlertidig manager i 2009 for London-klubben og var med på å vinne FA-cupen i 2009. Han var senest trener for det nederlandske landslaget, men trakk seg underveis i den katastrofale EM-kvalifiseringen.

Les også

  1. Hiddink bekrefter Chelsea-samtaler

  2. Bekreftet: José Mourinho er ferdig i Chelsea

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. José Mourinho