Mourinho ber fansen droppe Gerrard-hets

– Gi ham den respekten han fortjener!

TABBE: Her ser Steven Gerrard Chelseas Dempa Ba sette inn 1-0-målet etter at kapteinen skled på midtbanen.

Det nærmer seg ett år siden situasjonen du ser på bildet øverst i saken. Liverpool hadde muligheten til å vinne tittelen i Storbritannias øverste divisjon for første gang siden 1990. Etter 3-2-seier mot Manchester City i forrige hjemmekamp, ropte Liverpool-kaptein Steven Gerrard ”we don’t let this slip!” da lagkameratene samlet seg etter kampslutt.

På godt norsk blir det ”ikke la dette glippe!”.

Les også

Mourinho: - Det var riktig av Gerrard å bli i Liverpool

DROPP SANGEN! Chelseas frittalende sjef José Mourinho mener fansen bør droppe Gerrard-sangen.

Ironisk nok var det kapteinen selv som skulle tabbe seg ut. 45 minutter ut i kampen mot Chelsea 27. april, skled Gerrard som bakerste mann, og Chelsea-spiss Demba Ba fikk en enkel jobb med å utnytte tabben.Chelsea vant kampen og slaget om Premier League-tittelen var nærmest avgjort – i favør Manchester City.

Mourinho: — Jeg liker ikke sangen

Siden har Gerrard måtte tåle en helt ny supportersang - fra motstanderlagets fans.

Slik går sangen (oversatt til norsk): ”Steve Gerrard, Gerrard. Han falt på sin ***** rumpe. Han ga den til Demba Ba. Steve Gerrard, Gerrard”.

Det er denne sangen Chelsea-manager José Mourinho nå vil ha en stopper for når de to klubbene møtes til duell i ligacupen.

Les også

Rodgers avviser at Balotelli blir solgt

– Gerrard er en historisk spiller for Liverpool, en historisk spiller i Premier League, og en motstander jeg alltid har beundret og respektert, sier han ifølge The Mirror, og følger opp med en oppfordring til fansen:

– Gi ham den respekten han fortjener!

– Supporterne våre har en sang om ham som jeg ikke liker. Jeg liker den ikke i det hele tatt.

– Det er kanskje morsomt et par ganger, men å kjøre på og på, spesielt når det er en spiller som ham som fortjener respekt. Jeg tror ikke vi trenger det. Når vi har så mange andre sanger, trenger vi ikke den.