Fotball

Nå setter vi de brautende silda-bøndene på plass en gang for alle

SUPPORTERBLOGG: Mai er fotballfest nesten annenhver dag. Det er helt greit.

BY MOT BYGD: Viking er klare for Haugesund-tur 16. mai.
 • Kjetil Flygind
  Kjetil Flygind
Tommy Nærland, Viking-supporter.

Kampene kommer som perler på en snor for tiden, og med gleden, entusiasmen, gløden og vinnerviljen Viking spiller med om dagen kunne kampene bare komt enda tettere. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Fra en sesongstart det ikke akkurat luktet svidd av så har Viking virkelig skutt fart de siste kampene.

Veton er onside

Kun en elendig dommer ødela festkvelden som skulle gi tre poeng mot Odd. Frustrerende er det også å vite at det ikke er første gang denne sesongen vi blir bortdømt, da Viking skulle hatt et soleklart straffe i Mjøndalen som Brage Sandmoen presterte å overse.

LES OGSÅ: I Stavanger bruker de trommer, i Haugesund synger vi sjøl

Mot Odd står Veton nærmere en meter onside på målet som ble annullert, helt utrolig at ingen av dommerne klarer å få det med seg.

Og nei Fagermo, grunnen til at Odd ikke vant kampen på Viking Stadion var ikke den ”dårlige” gressmatten, dere ble rett og slett overkjørt av Viking, og det til de grader. Kun flaks ga dere ett poeng med hjem.

Så istedenfor å drite deg ut gang på gang med dine uttalelser så kan det være smart å bare holde kjeft neste gang?

Lei dommere som beklager seg

Jeg begynner å bli så utrolig lei av dommere som beklager seg etter kamper og innrømmer feil, det hjelper dessverre så fryktelig lite. Får vi noen ekstra poeng for det? Svaret er dessverre nei.

Jeg håper virkelig ikke Edvartsen får dømme i Tippeligaen på en god stund, å bli sendt ned i OBOS ligaen sammen med Brann og Sandnes Ulf burde være en grei straff. Der kan han få dømme fotball på et nivå som passer hans eget nivå. Gang på gang har Edvartsen vist at Tippeligaen blir en for stor oppgave for han, nok får være nok.

Storspill og seier mot Molde, før vi valset over og pøste inn hele ni mål mot Varegg i cupen, og nå sist utspilte vi ”Norges Barcelona”. Kan vi se med positive øyner frem mot den kommende uken, med to deilige lokaloppgjør? Så til de grader.

Folk gikk fornøyde hjem på søndag, selv om det ble 1-1. Jeg tror Viking er på god vei med å vinne tilbake publikum med spillet og viljen de har vist i det siste, og ikke minst for måten de gikk ut til folket på foran denne kampen.

Roser NFFs oppsett

NFF skal få stor applaus for å sette oss opp borte mot Haugesund på en onsdag.

Istedenfor å kunne reise flere hundre oppover, sender vi nå kun en buss med rundt femti mann.

Jeg håper snart NFF kan stappe fingeren i jorda og se hvordan de selv har blitt med på å ødelegge den norske fotballen publikumsmessig. Ta 161-kampanjen til dere, hør på oss supportere som alltid er der, det er vi som er klubben, det er vi som skaper stemningen, og det er vi, sammen med lagets prestasjoner som kan bidra til at folk kommer tilbake på stadion igjen.

Lillebror i nord har ikke vært særlig overbevisende de første kampene, og mulighetene for en etterlengtet seier i Haugesund ser jeg på som rimelig gode.

Lokalderby

Jeg håper spillerne går ut med tanken på hva som kan vente dem om det skulle bli tre poeng i morgen, da tror jeg på stappfulle tribuner 16. Mai mot Start. Og ingenting er så deilig som å se Viking Stadion med 16.000 på tribunen, hvilket trøkk det kommer til å bli!

Nå gir vi gass Viking, nå setter vi de brautende silda bøndene på plass en gang for alle!

Nu kör vi.

 1. Les også

  Er du en ekte supporter?

 2. Les også

  Jeg håper ingen kaller dette for en revansje

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  POLITIKK
  Publisert:

  SV kan gå med på å avlyse på elektrifisering av sokkelen. På én betingelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5