Solskjær sang Ylvis-sang foran Cardiff-spillerne

Ole Gunnar Solskjær røper at han brukte landeplagen «What Does The Fox Say» for å få spillerne i Cardiff til å føle seg tryggere.

Ole Gunnar Solskjær fra tiden som Cardiff-manager.

I et intervju med fotballbladet FourFourTwo snakker Molde-treneren blant annet om den tøffe tiden som Premier League-manager.

— I Cardiff sang jeg «What Does The Fox Say?» foran hele laget. Det var den store låta i Norge på den tiden. Jeg vet det er rart å gjøre som manager. Jeg gjorde meg selv til latter for at de ikke skulle være redde for å gjøre feil, noe de var til tider. Noen ganger virket det som de ikke selv følte de var gode nok for Premier League, sier Solskjær i intervjuet.

Les også

Solskjær henter tidligere Chelsea-talent

43-åringen mimrer også tilbake til tiden som storscorer i Manchester United. Av spissmakkerne på Old Trafford plukker han ut Ruud van Nistelrooy som den beste.

Ylvis-brødrene fremfører sin berømte sang under iHeartRadio Music Festival i Las Vegas.

— Ruud er den beste avslutteren jeg har spilt med. Alt var planlagt med han. Det var ikke snakk om å lukke øya for så og skyte. Jeg har aldri likt spisser som scorer flaksemål hele tiden. Selv har jeg aldri feiret et flaksemål. En gang mot Ipswich sendte jeg et innlegg til Quinton Fortune. Ballen havnet helt oppe i krysset. Jeg var rett og slett flau. Det var ikke meningen å score, sier Solskjær - og tilføyer:- Men om noen var bedre til å avslutte enn meg? Nei. Ruud var bra, men ingen var bedre enn meg.

Solskjær forbereder seg nå til sin første hele sesong som Molde-trener siden han gikk til Cardiff i 2014. Tirsdag spilte laget 3-3 mot Mjøndalen på hjemmebane. (©NTB)