Odds håp lever

<p><strong>SKIEN, <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte&amp;matchId=22421&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false" target="_blank">Odd – Start 2-0</a> :</strong> Odd Grenland har fremdeles en teoretisk mulighet til å holde seg i Eliteserien etter kveldens fortjente seier mot Start.</p>

Fotball , 21 oktober 2007 , Tippeligaen , Odd - Start 2-0Tommy Svindal Larsen , Odd og Espen Børulfsen , Start

To mål i første omgang gjør at håpet lever i Skien og at neste helgs bortekamp mot Sandefjord blir akkurat så viktig som man håpet.

For hvis Odd slår Sandefjord borte og Fredrikstad hjemme i siste kamp, så må nemlig Start ta minst to poeng i sine to siste kamper mot henholdsvis Lillestrøm hjemme og Lyn borte. Det er det naturligvis ingen automatikk i at de klarer.

Les også:

Bärlin: — Veldig deilig

- Mer å gå på

Odds trener Ove Flindt-Bjerg er klar over situasjonen, men ønsker kun å fokusere på sitt eget lag fremover.

— Vi må leve i nuet og ta en kamp om gangen. Jeg har sett gode tendenser på trening siden jeg tok over, og i dag får vi det ut i kamp. Allikevel har vi mer å gå på, sa dansken etter kampen.

Flindt-Bjerg ville ikke snakke om enkeltspillere etter kampen til tross for at kaptein Morten Fevang scoret ett mål og fremsto som en gigant i samtlige 90 minutter.

— Dette var først og fremst en lagprestasjon, så det blir helt feil å snakke om enkeltspillere. Hvis det er noen jeg er ekstra fornøyd med, så tar jeg det på treningen i morgen under fire øyne. Dere får ikke lese dagboken min, smilte den frittalende treneren.

Skal nyte seieren

Selv var Morten Fevang mest opptatt av å fokusere på fortsettelsen.

- Det er lov å suge litt på denne karamellen, og det skal vi gjøre nå. Men vi må minst spille like godt hvis vi skal vinne borte mot Sandefjord neste gang, sa kapteinen.

Han var ikke overrasket over den relativt enkle seieren mot Start.

— Vi har hatt to gode treningsuker nå i det siste og da er det bare for oss spillere å gjøre jobben vi er satt til på banen også. Det gjorde vi i dag, sa Fevang.

— Vi har skapt mange farligheter i mange kamper, men i dag fikk fikk endelig den rette uttellingen tidlig i kampen. Det var deilig. Da blir ting mye enklere for oss selv, mente han.

Skuffet Benny

Benny Lennartson var skuffet, men ikke sjokkert over at Odd Grenland vant kveldens kamp.

— Jeg sa før denne kampen at jeg fryktet at Odd, i den situasjonen de er i, ville gå ut i et vanvittig tempo og gi alt. Det gjorde de og da ble det vanskelig for oss, sa svensken.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering