Nielsen tror på Godset-comeback i Romania

Godset må gjøre opp for 0-1-tap for å holde Mesterliga-drømmen i live.

David Nielsen håper på mer av det samme i bortekampen mot Steaua Bucuresti.

Strømsgodset har et vanskelig utgangspunkt foran returkampen mot Steaua etter å ha tapt 0-1 hjemme i mesterligaen, men laget har ikke gitt opp håpet.

Godset skapte mye mot de rumenske seriemesterne på Marienlyst, men ballen ville ikke krysse mållinjen. De gode offensive tendensene gir likevel Strømsgodset-trener David Nielsen håp om avansement fra mesterligaens annen kvalifiseringsrunde.

– Vi spilte en veldig god første kamp. Det må vi sørge for igjen og gjenskape de tingene, sier Nielsen til klubbens TV-kanal.

Har lik erfaring

Da Godset spilte europaligakvalifisering forrige sesong, skuffet drammenserne med å spille 2-2 hjemme mot ungarske Debrecen. I returmøtet i Ungarn vant Godset 3-0. Laget har dermed erfaring med å ha kniven mot strupen på bortebane i Europa.

– Det er bra at vi har god erfaring med det, sier Nielsen.

Han tror samtidig det er viktig ikke å sammenligne de to motstanderne opp mot hverandre.

– Vi må huske på at Steaua er bedre enn Debrecen.

– Første omgang ferdig

Nielsen ser ikke nødvendigvis på bortekampen i Romania som en helt ny kamp.

– Vi har bare spilt første omgang. Kampen er ikke ferdigspilt, det er to ganger 90 minutter. Det er sånn vi må tenke, sier Nielsen.

Han har en plan for hvordan den norske seriemesteren kan slå Steaua på Stadionul Ghencea.

– De vil nok kanskje angripe oss litt mer, men de slet med å stoppe oss, så vi må forsøke å gjøre de samme tingene. Vi gleder oss veldig, sier Strømsgodsets danske trener. (©NTB)