Fotball

– Jeg har aldri opplevd maken!

Nå vil Perry unngå å forbedre sin lite imponerende personlige rekord.

Foto: Alley, Ned

 • Ole Kristian Sagbakken

TRONDHEIM (adressa.no): Han vil ikke offentliggjøre noe lag, Per Joar Hansen, men ut fra formasjonstreningen fredag blir det som antatt dagen før: Stefan Strandberg er tilbake i midtforsvaret, mens Tarik Elyounoussi flyttes inn som midtspiss, flankert av Borek Dockal og Tobias Mikkelsen.

Men etter treningen var ikke Perry så veldig opptatt av spillere han ikke får brukt på grunn av karantene, eller sin tidligere klubb AaFK. Han var mer opptatt av at denne gangen – denne gangen SKAL RBK beholde 11 spillere på banen kampen gjennom.

— Vi har spilt med ti mann i en halvtime i begge de to siste kampene. Jeg har aldri oppplevd maken! Det må være personlig rekord for meg som trener, og har på mange måter ødelagt de to kampene, selv om også 1. omgangen mot Sandnes Ulf var svak, sier Perry til adressa.no

 • Da blir kampene også vanskeligere å evaluere etterpå, synes jeg. Nå må vi spille 11 mot 11 i morgen, fortsetter treneren.

Når det er sagt, har ikke treneren vært veldig imponert over hvordan RBK har sett ut med fullt lag, heller. Og selv om det også buttet i mot offensivt mot Sandnes Ulf, har han først og fremst brukt tid på å forsterke trygghet i forsvarsspillet de siste dagene.

— Sist presterte vi å lage et straffespark etter et innkast. Det er å sove. Vi er helt nødt til å være nøye i detaljene, som vi var vi vinter. Derfor har vi jobbet med forsvarsfireren, og å ha korte avstander mellom lagdelene igjen. Det var bra konsentrasjon på treningen i dag, sier han.

Der fikk man altså se at Perry stoler nok på formen til Stefan Strandberg til at han går inn sammen med Per Verner Rønning i midtforsvaret, på bekostning av Brede Moe.

John Chibuike virket skuffet da han måtte trekke på seg oransje vest på treningen, som betyr benken også i helgen., Perry ville ikke offentliggjøre noe, men har dette å si om Tarik Elyounoussi som midtspiss:

 • Han er en gjennombruddsspiss, som går både i bakrom og i mellomrommet, og som også er god til å få tak i baller. Vi kan ikke slå høye baller på Tarik, han må spilles i kroppen. Men hanb er kvikk, kreativ og en god avslutter, sier Perry, som torsdag uttalte at John Chibuike ikke er noen midtspiss, men mer en midtbanespiller.

Antatt lag (4-3-3): Alexander Lund Hansen –Cristian Gamboa, Stefan Strandberg, Per Verner Rønning, Mikael Dorsin – Mix, Mike Jensen, Jonas Svensson – Borek Dockal, Tarik Elyounoussi, Tobias Mikkelsen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt302631103327181
2Molde30202877364162
3Vålerenga301510551331855
4Rosenborg30157850351552
5Kristiansund301212657451248
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Chibuike får trolig sjansen mot TIL

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Strandberg starter mot Aalesund

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Tarik på benken mot Tromsø

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Her er spissen RBK håper skal senke Tromsø

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Må starte med over halve RBK-troppen vekk

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Disse skal sørge for 16. mai-fest!