Fotball

Overraskelseslaget stoppet Paris Saint-Germain

Angers er på tredjeplass i fransk Ligue 1.

MÅLLØST: PSG-angriper Edinson Cavani med ballen mot Angers-spillerne Vincent Manceau og Romain Saiss. Foto: AP Photo/David Vincent/NTB scanpix

Angers, på tredjeplass i 1. divisjon i Frankrike, klarte det ingen andre lag i den franske serien har maktet siden 22. september. Med 0-0 hindret laget PSG fra å ta sin tiende strake seier.

Trener Laurent Blanc valgte å starte med Zlatan Ibrahimovic på benken og kjørte fram Edinson Cavani som enslig spiss, men det var ikke direkte vellykket. Riktignok hadde PSG de beste og største sjansene, men med Angers-keeper Ludovic Butelle i det umulige hjørnet, ble det ingen nettellinger på hovedstadslaget.

Ibrahimovic kom inn etter 72 minutter, uten at det hadde noen stor betydning for kamper.

Cavani som også spiller spiss på det uruguayanske landslaget, sløste med sjansene. Han var nærmest da han headet et innlegg i stolpen tidlig i kampen, men heller ikke da hadde han marginene på sin side.

Etter ni strake seirer ble det altså poengtap for PSG, som fikk en liten nedtur i jakten på klubbens fjerde ligatittel på rad.

Etter kampen tirsdag ligger PSG på tabelltoppen med 42 poeng på 16 kamper. Caen på annenplass ligger 14 poeng bak, så PSG er ikke akkurat truet eller presset, selv om Angers hindret laget en ny seier tirsdag kveld.

Angers holder forresten tredjeplassen med 27 poeng til nå i den franske serien. Laget hadde også sine sjanser mot PSG, men ikke på lagt nær så store og mange som serielederen. Det er ikke til å komme fra at keeper Butelle holdt laget inne i kampen med flere superredninger.

(©NTB)

Les også

  1. Maktkampen i norsk fotball: Storklubbene vil kaste ut de små

  2. Eksperter trodde på Ødegaard-spill: Nordmannen vrakes

  3. Rosenborg betaler 12 millioner kroner for å bytte ut gressmatta

Les mer om

  1. Fransk fotball
  2. Ligue 1
  3. Paris Saint-Germain