Fotball

VG skal vise Serie A

Gledelig nyttårsmelding til alle norske Serie A-fans: VG har sikret seg rettighetene til å vise den italienske fotballigaen.

ZLATAN TIL FOLKET: Nå kan du se Zlatan Ibrahimovic og de andre stjernene i Serie A på VG+ Sport.
 • VG-sporten, VG
Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Allerede førstkommende torsdag kan du benke deg for Serie A-maraton når samtlige 20 lag på herresiden, med blant andre Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud, Morten Thorsby og Stefan Strandberg, skal i aksjon. Kamper ser du som abonnent på VG+ Sport.

Ofte stilte spørsmål: Dette er VG+ Sport

– Å få vise en av verdens beste fotballigaer hver eneste uke på VG+ Sport, er noe vi gleder oss veldig til, sier rettighetssjef i VG Aslân Farshchian.

Les også

Nordmennenes klubb kan bli kastet ut av Serie A: – Alle er usikre

Serie A har tidligere i Norge blitt vist på Viasat, TV 2 og strømmetjenesten Strive, men siden starten på inneværende sesong har ikke ligaen hatt noen norsk rettighetshaver. VG har i første omgang sikret seg rettighetene for siste halvdel av sesongen.

– Jeg er veldig glad for at VG har fått rettighetene til Serie A. Endelig blir det mulig også for norske fotballfans å følge med på italiensk fotball. Jeg lover mange spennende kamper og mye god underholdning utover våren, sier Sampdoria- og landslagsspiller Morten Thorsby.

Med stadig flere nordmenn i manesjen, gleder rettighetssjef Farshchian seg over å vise kampene i den italienske herreligaen.

– Med nesten alle de regjerende europamestrene, Zlatan Ibrahimovic og flere norske landslagsprofiler på banen, er det mye å se frem til i månedene som kommer.

Se torsdagens kamper som sendes på VG+ Sport nederst i artikkelen.

Alt du trenger for å se kampene og annen direktesendt sport er et abonnement med VG+ Sport.

Dersom du kjøpte VG+ før 15. juni 2021 har du automatisk tilgang til VG+ Sport. Dersom du har kjøpt VG+ etter 15. juni må du oppgradere abonnement ditt til VG+ Sport for å se kampene. Oppgradering av abonnement kan du gjøre her.

Som abonnent får du, i tillegg til Serie A, blant annet se NBA, Coppa Italia, Copa del Rey, kvalifiseringskampene til U21-landslaget og en rekke norske treningskamper på VG+ Sport denne våren. Her finner du fortløpende oversikt over kommende kamper.

Dette er kampene VG+ Sport skal vise førstkommende torsdag:

Serie A, runde 20

 • Kl. 12.30: Bologna – Inter
 • Kl. 12.30: Sampdoria – Cagliari
 • Kl. 14.30: Lazio – Empoli
 • Kl. 14.30: Spezia – Hellas Verona
 • Kl. 16.30: Atalanta – Torino
 • Kl. 16.30: Sassuolo – Genoa
 • Kl. 18.30: Milan – Roma
 • Kl. 20.45: Fiorentina – Udinese
 • Kl. 20.45: Juventus – Napoli

NB: Onsdag kveld er det høyst uklart hva som skjer med flere av kampene, etter påvist coronasmitte hos flere av klubbene. Per nå er ingen av kampene bekreftet avlyst.

Les mer om

 1. Serie A
 2. TV-rettigheter
 3. Fotball