Fotball

BBC: Zlatan blir United-klar i løpet av uken

Sommerens mest omtalte overgang ser ut til å bli en realitet innen kort tid.

Zlatan Ibrahimovic og resten av de svenske landslagsspillerne klarte ikke ta seg videre fra gruppespillet i EM.
  • Fredrik Saltbones

Onsdag ettermiddag skriver nemlig den britiske statskanalen BBC at Zlatan Ibrahimovic (34) kommer til å bli klar for Manchester United i slutten av inneværende uke.

  • Sitat-quiz: Hvem har sagt det – Zlatan eller Mourinho?

Ifølge The Guardian er United villige til å betale klubbløse Zlatan Ibrahimovic 220.000 pund i uken. Også den velrennomerte avisen har tidligere skrevet at svensken er ventet å skrive under for José Mourinhos & Co. tidlig i juli.

GAMLE KOLLEGER: José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic under en kamp mellom Torino og Inter i september 2008. Snart gjenforenes de i Manchester United, ifølge BBC.

Supersvensken fikk spørsmål om United-overgangen omtrent hver gang han stilte opp for pressen under EM, men 34-åringen nektet å bekrefte eller avkrefte noe som helst i løpet av mesterskapet.

Ryktene om Zlatan til United har pågått i lang, lang tid. Daily Telegraph har tidligere skrevet om bakgrunnen for hvorfor overgangen drøyer. Ifølge avisen hadde svensken en lukrativ lojalitetsbonus i sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Kontrakten avsluttes formelt i morgen, torsdag 30. juni. Det betyr at Zlatan ikke kan signere for en ny klubb før 1. juli.

Les også

  1. Engelske medier hevder Mourinho signerer stjerneduo

  2. «Zlatan har sviktet»

  3. EM-stjernen så pappa drepe mamma med kniv. Hun døde i armene til tiåringen.

  4. - Jeg gjorde Sverige til mitt land

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester United
  3. Zlatan Ibrahimovic