Fotball

Ålgård-trener: - Flere ønsker seg bort fra klubben

Det er krise i Ålgård, som er på stø nedrykkskurs.

NYTT TAP: Tommy Bergersen og Ålgård ligger dårlig an.
  • Håkon Jonassen Norheim

Åtte poeng fra sikker plass og 0-11 i målforskjell de siste fire kampene. I tillegg sliter flere spillere med motivasjonen og vil bort. Det er krise i Ålgård.

— Det har brent et blått lys lenge nå. Flere av spillerne mangler motivasjon, og har gitt signaler om at de ønsker seg bort fra klubben. Nå får vi ta sommerferie, og se om motivasjonen har endret seg etter pausen, sier Ålgård-trener Tommy Bergersen.

I en fra før av liten Ålgård-tropp, er det nå store problemer. Det viste igjen i kampen mot Vard Haugesund. Med 0-4 i sekken og en sjansestatistikk som tilsa 1-11 til bortelaget, er det lite som tilsier at Ålgård skal klare å berge plassen i avdelingen. Etter kampen er det en svært nedtrykt Bergersen som møter Aftenbladet på nye Ålgård stadion.

— Hadde alle blødd for dette kunne dette ha gått mye bedre. Det er nå en lang motbakke. Men vi håper å ha brikkene på plass etter sommerpausen. Hvem som er motivert til å være med videre, og hvem som ikke er. Spillere kan forsvinne allerede i sommerpausen, forteller Bergesen.

Foran dagens kamp hadde Ålgård-treneren satt inn et par unge spillere. Blant annet venstreving Henrik Kommedal og keeper Marius Halvorsen. Bergersen trekker disse frem som det eneste positive fra dagens kamp.

— Vi har en spennende fremtid med Marius og Henrik. Marius var vår absolutt bestemann i dag, og hadde flere strålende redninger, sier Bergersen.

Ålgård-Vard Haugesund 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 Roy Miljeteig (27), 0-2 Bubacarr Sumareh (41), 0-3 Miljeteig (87), 0-4 Thore Baardsen Pedersen (90)

Nye Ålgård stadion

Tilskuere: 272

Dommer: Cosmin Dima, Ferkingstad IL.

Gule kort: Rogvi Baldvinsson, Ålgård.

Lagoppstillinger:

Ålgård(4-5-1): Marius Halvorsen; Kristian Høvring, Torger Motland, Atem Kwer Aguer, Marius Nilsen; Rogvi Baldvinsson, Henrik Kommedal, Geir Dahle Høyland, Sindre Abrahamsen, Edwin Kjeldner; Andreas Ravndal

Vard Haugesund(4-3-3): Helge Sandvik; Conor Declan Powell, Oliver Kirk Larsen, Harald Vindenes, Fredrik Abrahamsen Deilkås; Jørn Rikard Hansen Lilleng, Roy André Miljeteig, Thore Baardsen Pedersen; Rune Løvland, Bubacarr Sumareh, Torbjørn Kvallevåg

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Ålgård FK
  3. Vard