Fotball

Ferdig i Sandnes Ulf: – Følte ikke jeg passet inn

Tomas Kristoffersen (24) er på klubbjakt.

FERDIG: Tomas Kristoffersen har spilt sin siste kamp for Sandnes Ulf.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Den tidligere TUIL-spilleren er ferdig i 1.-divisjonsklubben Sandnes Ulf etter kun ett år i klubben. Torsdag ble han og klubben enig om å terminere kontrakten med umiddelbar virkning, selv med ett år igjen av kontrakten.

– Jeg følte ikke jeg passet helt inn i måten vi spilte på, så torsdag ble vi enig om å avslutte kontrakten, så nå ser jeg meg om etter nye, spennende muligheter, sier Tomas Kristoffersen til iTromsø.

Les også

Her er Sandnes Ulfs nye back

– Sportslig opptur

Kristoffersen hadde en meget god sesong for Ulf der han spilte 1987 minutter fordelt på 28 av lagets 30 kamper i serien. Kristoffersen startet og spilte hele kampen også i playoffen da de røk i første kvalikrunde mot Ranheim. Det skulle vise seg å bli hans siste kamp for klubben.

– Det har gått bra sportslig sett, men jeg føler ikke helt jeg har fått vist meg fram fra min beste side, sier 24-åringen fra Tromsø.

Som får en liten kompensasjon for å terminere avtalen tidlig.

– Det er en liten ting, men ikke noe jeg vil kommentere, sier han.

Sæternes-konflikt

Mot slutten av sesongen kom det fram at halve spillergruppen stemte for å fjerne trener Bengt Sæternes.

Kristoffersen ønsker ikke å kommentere om det er grunnen til at han nå forlater klubben.

Samtidig ble det i november klart at kjæresten Sandra Simonsen (tidligere Fløya), signerte for Klepp, for å bo i lag med Kristoffersen i Stavanger-området. Dermed er situasjonen nå uviss for begge.

– Nå er jeg på vei tilbake for å fikse litt ting med leilighet og slikt. Akkurat nå jeg vet ikke helt hva som skjer. Alt er ganske nytt, så jeg har ikke funnet ut så mye.

Les også

Sandnes Ulf skrik etter ein type som den svenske helten

– Ikke vemodig

Nå ser 24-åringen fremover til nye eventyr.

– Jeg gleder meg til nye muligheter nå. Jeg har ikke tenkt så mye på type klubber, men vet det har vært en del interesse, men det er ikke noe jeg ønsker å gå inn på før det eventuelt blir mer konkret, men jeg er i hvert fall ute på markedet, sier Kristoffersen.

– Er det vemodig å forlate Sandnes Ulf?

– Det er ikke vemodig. Jeg hadde ett fint år i Sandnes Ulf, der det jeg gikk greit sportslig, men det er ikke vemodig.

For Kristoffersen er sikker på at han spiller på et høyt nivå også i 2018, der en Tromsø-retur ikke er helt utelukket.

– Ja, jeg har enda ambisjoner. Hvor veien går videre nå er litt usikkert. Kanskje blir jeg her i 1–2 uker og så drar hjem og trener med TUIL, men jeg tar det litt som det kommer. Jeg er sikker på at jeg spiller på et høyt nivå, også i 2018, sier Tomas Kristoffersen.

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Sandnes Ulf
  3. Tromsdalen Fotball
  4. Tromsø IL