Konradsen klar for kamp: - 4-3-3 ligger i ryggmargen min

Nysigneringen tror det vil være problemfritt å gå rett inn på laget, tre dager etter at han kom til RBK.

Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye (til høyre) har vært svært aktiv i sommer. Ander Konradsen (til venstre) er én av spillerne som er hentet inn. Her snakker duoen sammen på flyplassen i Bucuresti, i forkant av Europa League-kvalifiseringskampen.

BUCURESTI (Adressa.no): Anders Ågnes Konradsen ble presentert som Rosenborgs nyeste spiller før kampen mot Vålerenga på søndag . Onsdag var han med på sin første reise med sitt nye lag, da RBK dro til Romania i forkant av playoff-kampen mot Steaua Bucuresti.

— Det er godt å være ute på tur med gjengen. Det passer meg veldig fint å komme i gang på direkten. Jeg har hatt to dager i Trondheim og man blir bedre kjent av slike turer, sier Ågnes Konradsen.

På flyplassen snakket Jonas Svensson ut om den frustrende måltørken. Les mer her.

Gira på Europa

Ågnes Konradsen hadde tilbud fra flere lag, deriblant klubber i Frankrike, men valgte å reise til Rosenborg. Trivselen og spillestil var to viktige grunner og hanføler at de forventningene har blitt innfridd med han beskriver som et steg opp stemningsmessig i forhold til det han var vant med iRennes.

Han legger heller ikke skjul på at muligheten for spill i Europaligaen også hang høyt da han skulle bestemme seg for hvilket lag han skulle dra til.

— Det var selvfølgelig tatt med i vurderinga. Jeg er utrolig gira på at vi skal kvalifisere oss og det har vi gode muligheter til, sier 25-åringen.

Les også

Bruttern har forsøkt å hente Konradsen i flere år

På søndag trakk trener Kåre Ingebrigtsen spesielt frem midtbanespillerens store erfaring etter årene i Frankrike.

Den kan komme godt med mot Steaua, det siste hinderet som står mellom Rosenborg og spill i Europa. Ågnes Konradsenføler segklar til å gå rett innog bidra dersom Bruttern vil det, selv om det kun er tre dager siden han ble klar for serielederne.

— Jeg føler meg veldig bra, så jeg skal være klar. Det skal ikke bli noe problem å gå inn i 4-3-3. Det ligger i ryggmargen, sier han.

Les også

Fransk klubb jaktet på Konradsen - valgte lavere lønn i RBK

Går for seier

Rosenborg-spillerne brukte tirsdagen på å se på video av torsdagens motstander. Nysigneringen tror Steaua er et lag som passer RBK godt.

— Vi så et lag som kanskje ikke har den største selvtilliten og etterlater mye rom påkantene. Det passer oss bra, sier han og legger til selvsikkert:

— Vi skal gå for å vinne kampen og få med oss et par mål.