Fotball

Messi sendt til sykehus med kneskade

Superstjernen kan være ute i sju til åtte uker.

SKADET: Lionel Messi i smerter mot Las Palmas lørdag.

Lionel Messi måtte forlate banen etter ti minutter i Barcelonas 2-1-seier mot Las Palmas lørdag. Argentineren ble skadd i kneet og kan være ute i sju til åtte uker.

28-åringen kolliderte med motstander Pedro Bigas tidlig i kampen. Messi fikk først behandling, men måtte gi opp og forlot banen.

Det spanske nettstedet Sport meldte på Twitter at Barcelona-stjernen ble sendt til sykehus for å sjekke hvor alvorlig skaden er.

– Tester har bekreftet at Messi har fått en rivning i kneet. Han vil være ut i sju til åtte uker, skrev klubben i en uttalelse.

Trolig går han glipp av fem seriekamper og tre mesterligakamper, men El Classico 22. november kan Messi rekke.

– Det er alltid trist når en spiller blir skadd. Det er det verste som kan skje i fotball for en spiller. For Messi er det enda verre siden han betyr mye for laget. Det er logisk i fotball at spillere vil bli skadd og vi må vite hvordan man kommer over det. Jeg er sikker på at vi vil prestere på et godt nivå, sa Barca-trener Luis Enrique.

Uten nøkkelspilleren på banen vant likevel klubben hjemme mot Las Palmas. Luis Suárez ble den store helten. Uruguayaneren scoret i det 25. og 54. minutt. Jonathan Viera skapte litt spenning på slutten da han reduserte til 2-1 med to minutter igjen.

(©NTB)

 1. Les også

  Scoringstørken over for Harry Kane

 2. Les også

  Liverpool-legende: - Costa er mer interessert i å slåss enn å score mål

 3. Les også

  Platini får politisk støtte i hjemlandet

Les mer om

 1. Internasjonal fotball
 2. Liga BBVA
 3. Lionel Messi