Fotball

Tidligere RBK-aktuell trener kan havne i Belgia - Bruttern het i Danmark

Kasper Hjulmand skal være Kåre Ingebrigtsens største konkurrent til jobben som Brøndby-trener. Nå kan dansken i stedet havne i Anderlecht.

Til Danmark?: Kåre Ingebrigtsen kan havne i danske Brøndby. Om det skjer, vil det være hans første trenerjobb etter at han fikk sparken i Rosenborg i fjor sommer.
  • Christian Skare Stendal

Den belgiske storklubben har nemlig sparket trener Fred Rutten etter bare tre måneder i klubben, og det kan bane vei for Kasper Hjulmand, skriver danske B.T.

Dansken, som i fjor høst var en av kandidatene som ble koblet til den ledige jobben som Rosenborg-trener, skal også ha vært nære ved å få stillingen i Anderlecht da Rutten fikk jobben i januar.

Les også

Kjernen-lederen mener supporterne må vise tålmodighet overfor «prosjekt Horneland»

Den gangen var ikke Hjulmands tidligere klubb, FC Nordsjælland, interessert i å slippe ham. Da det ble klart at han ikke kom til å fortsette i Nordsjælland etter sesongen, bekreftet Hjulmand at han hadde vært tett på en jobb i en utenlandsk storklubb.

– Det var en stor mulighet som gikk tapt. Det tror jeg også klubben det gjelder synes. Det er ingen tvil om at det sitter i kroppen når det har vært så nære. Det har vært sinnssykt intenst, men jeg kommer til å riste det av meg, sa Hjulmand til B.T. den gangen.

Les også

Den tidligere RBK-stjernen er på intens boligjakt i Trondheim

Skulle Hjulmand havne i Belgia, betyr det også at Kåre Ingebrigtsen blir kvitt sin største konkurrent til jobben som trener for Brøndby.

Adresseavisen skrev i slutten av mars at Ingebrigtsen er en av tre-fire kandidater til stillingen, og det skal ha vært direkte kontakt mellom representanter for Brøndby og Ingebrigtsen.

– Jeg har ingen kommentarer rundt dette, sa Ingebrigtsen til Adresseavisen 28. mars.

Den tidligere Rosenborg-treneren har jobbet som fotballekspert for Eurosport etter forliket i rettssaken mellom duoen Ingebrigtsen/Erik Hoftun og Rosenborg i januar.

Brøndby ligger på femteplass i det danske sluttspillet.

Les mer om

  1. Kåre Ingebrigtsen
  2. Kasper Hjulmand
  3. Brøndby