«Å selge kan være den eneste løsningen»

<p>Zlatan-agent har satt sinnene i kok i Barcelona.</p>

- MENTALSYKEHUS: - Om du ikke bruker en spiller etter å ha betalt 75 millioner euro (ca. 616 millioner norske kroner) for ham, burde du oppsøke til et mentalsykehus, uttalte Zlatans agent til Com Radio.

Den svenske stjernespissen Zlatan Ibrahimovic har ikke fått så mye spilletid som han hadde ønsket i sin første sesong i Barcelona. Det har ført til spekulasjoner om at han kan bli solgt i sommer. Spekulasjonene er ikke blitt færre etter kjøpet av Valencia-spissen David Villa.

Zlatan-agent Mino Raiola gikk i forrige uke til angrep mot Barcelonas trener Pep Guardiola. Bakgrunnen var trenerens beslutning om å benke svensken i sesongsavslutningen.

— Om du ikke bruker en spiller etter å ha betalt 75 millioner euro (ca. 616 millioner norske kroner) for ham, burde du oppsøke til et mentalsykehus , uttalte Raiola til Com Radio.

— Hvis Barca trenger penger; hvorfor snakker de alltid om Ibrahimovic, og ikke Messi, Pedro eller en annen spiller, fortsatte han.

- Smakløst

Ifølge Aftonbladet møttes den sportslige ledelsen i Barcelona mandag, og der var kritikken fra Mino Raiola tema. Etterpå uttalte en av klubbdirektørene seg til både fremmøtte pressefolk og på klubbens offisielle hjemmeside .

- Vi likte ikke Mino Raiolas uttalelser i det hele tatt, spesielt tonen i det han sa. Referansen til treneren er smakløs. Og klubben trenger ikke penger. Vi ønsker ikke å selge , sier Joan Oliver.

Men han tilføyer:

— Hvis ting blir for kompliserte, vil det ikke være noen annen løsning enn å selge spilleren. Uansett er ikke dette klubbens intensjon for øyeblikket, sier direktøren.

Agenten legger seg flat

Mino Raiola ber nå om unnskyldning for sitt verbale angrep mot Guardiola.

— Jeg ber Guardiola og klubben om unnskyldning, sier Raiola til RAC 1. Han angrer på bruken av ordet ”mentalsykehus”.

Nå sier agenten tvert om at klubben og Ibrahimovic er enige om at svensken skal bli på Camp Nou.