Tromsø-spiller tatt ut i U21-landslagstroppen


TILs toppscorer Mikael Norø Ingebrigtsen (20) knytter seg til resten av U21-landslagstroppen mandag.

LANDSLAGSKLAR: Mikael Norø Ingebrigtsen.

20-åringen var skuffet da han ikke kom med i det første uttaket, men da Sander Svendsen måtte melde forfall, kom gladbeskjeden for TIL-kanten.

– Jeg fikk beskjed søndag kveld, så da reiser jeg ned til Oslo med flyet klokken åtte i morgen tidlig, sier Mikael Norø Ingebrigtsen til iTromsø søndag kveld.

Vil starte

Norø Ingebrigtsen har vært i strålende form for TIL den siste tiden, selv om laget har slitt, og reiser ikke ned for å være statist.

– Jeg skal gjøre mitt beste for å legge inn en god søknad om å være med i starteelleveren mot Kosovo. Jeg kjente jeg var litt skuffet over at jeg ikke var med i det opprinnelige uttaket. Jeg føler meg i veldig bra scoringsform og føler jeg kan bidra med både mål og målgivende. Der har jeg blitt mye bedre, jeg kommer mye oftere i scoringsposisjon nå enn tidligere, sier 20-åringen.

Var aldri i tvil

Selv om han ikke fikk plass i det første uttaket, var han aldri i tvil om å takke ja da landslagsledelsen ringte.

– Det er så klart utrolig artig å få muligheten. Når det er et forfall, er jeg klar til å steppe inn. Det blir en opplevelse å være med i EM-kvaliken og jeg har absolutt lyst til å være med på et landslag, så da sier jeg så klart ja ved et forfall, sier Norø Ingebrigtsen, som er klar over den tøffe konkurransen.

– Jeg må bare vise meg fram på trening der, akkurat som jeg gjør i TIL. Det er mange gode fotballspillere som alle ønsker å spille, sier TIL-spilleren.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering