Solskjær overrasket på trening: – Han er fortsatt ganske giftig

Ole Gunnar Solskjær beviste nylig at han fortsatt har nese for mål. På treningsfeltet var Manchester United-stjernene mektig imponerte.

Ole Gunnar Solskjær imponerte United-spillerne på trening. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

I et intervju på Uniteds egne nettsider forteller United-keeper Lee Grant om treningsøvelsen der Romelu Lukaku og Paul Pogba trente på avslutninger. Grant, som er Uniteds tredjekeeper, sto i mål.

Underveis skal Solskjær ha kommet bort og tatt del i øvelsen.

– Det er første gang jeg fikk anledning til å få et glimt av om han fortsatt har det eller ikke, sier keeper Grant.

Han vedgår videre at han var sjanseløs på flere av nordmannens avslutninger.

– Han deltok og var fortsatt ganske så giftig, skal jeg være ærlig. Han hadde samtidig litt uflaks, for han traff gjentatte ganger den samme stolpen på akkurat samme sted, sier Grant.

– Men tilslaget var fortsatt der, og instinktet var fortsatt der. Han er fortsatt veldig, veldig klinisk. Han klarte seg bra, og jeg ser fram til å se ham i aksjon søndag, fortsetter keeperen.

Les også

Norske Manchester United-helter skal delta i jubileumskamp

Søndag er Solskjær ventet på banen når Manchester United søndag markerer 20-årsjubileet for mesterligatriumfen mot Bayern München i 1999.

Mesterligafinalen i 1999 ble et drama av sjeldent merke, og Ole Gunnar Solskjær fikk som mange vil huske en av hovedrollene. Kristiansunderen satte inn seiersmålet på overtid etter at United i sluttminuttene hadde snudd Bayerns 0-1-ledelse til 2-1-seier.

Søndag skal finalekampen i Barcelona markeres med en gjenforeningskamp mellom heltene som var på banen for 20 år siden.