To RBK-debutanter starter mot Sandefjord

En småskadet Ole Selnæs er henvist til benken.

DRILLES I DEN SENTRALE ROLLEN: Magnus Stamnestrø i duell med Jonas Svenssson på lørdagens RBK-trening.

Selnæs har slitt med smerter i ryggen og hofteleddsbøyeren den siste tiden og starter på benken i kveldens kamp mot bunnlaget Sandefjord. Nysigneringen Magnus Stamnestrø overtar hans ankerrolle på midtbanen.

Johan Lædre Bjørdal starter som forventet i midtforsvaret sammen med Holmar Örn Eyjolfsson. Den siste nykommeren, Yann-Erik de Lanlay, starter på benken.

RETT INN PÅ LAGET: Johan Lædre Bjørdal starter mot Sandefjord søndag kveld.

— Det kribler i bena nå, men ikke noe mer enn normalt. Jeg har spilt en del kamper før og vet hva det dreier seg om. Jeg føler meg veldig klar og gleder meg selvfølgelig, sa Lædre Bjørdal etter lørdagens trening. Rosenborg (4-3-3): André Hansen - Jonas Svensson, Holmar Örn Eyjolfsson, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik - Mike Jensen, Magnus Stamnestrø, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Alexander Søderlund, Tobias Mikkelsen.

Benken: Alexander Lund Hansen, Yann-Erik de Lanlay, Emil Nielsen, John Hou Sæter, Andreas Helmersen, Riku Riski, Ole Selnæs.

Store favoritter

Sandefjord har ikke vunnet en seriekamp siden 3. runde 19. april, men Ingebrigtsen tar ikke enkelt på oppgaven.

— Vi forventer at det er opp til oss. Hvis vi gjør en god match og er på nivået vi skal, så har vi store muligheter til å ta seieren der. Vi vet det blir tøft, for Sandefjord er et bra lag som har fått dårlig betalt på hjemmebane. Det handler om å være fokuserte og fornuftige, sier Ingebrigtsen.

Du kan følge kampen direkte på adressa.no klokken 20.00.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering