Ødegaard fikk gladnyhet - så startet spekulasjonene i utenlandske medier

Hevder ledere i Real Madrid krangler om nordmannen.

Martin Ødegaard blir med på Real Madrids treningsleir i Canada.

Martin Ødegaard er med Real Madrid-troppen som reiser til Canada mandag. Det er også Zinedine Zidanes sønner, Enzo og Luca.

Real Madrid kunngjorde lørdag hvilke spillere som reiser til Nord-Amerika for å delta i en treningsturnering med Paris Saint-Germain, Chelsea og Bayern München.

Norske Martin Ødegaard var som ventet en del av troppen.

Den Barcelona-vennlige avisen Sport skriver imidlertid at manager Zinédine Zidane i utgangspunktet ikke hadde planlagt å ha med 17-åringen i sommeroppkjøringen, men at president Florentino Pérez skal ha tvunget ham til å inkludere tenåringskjøpet.

Intensjonen skal være at Real Madrid ønsker å «vise fram» Ødegaard til potensielle utlånsklubber.

Det er langt fra første gang at Barcelona-baserte medier kommer med negative skriverier om Real Madrid. Sports artikkel får imidlertid oppmerksomhet i en rekke sportsmedier verden over, noe som vitner om at den norske tenåringen fortsatt fascinerer.

Ronaldo har fortsatt ferie

17-åringen var også i fjor med på hovedstadsklubbens sommerturné. Det var under Australia-besøket han fikk sin første kamp fra start da Roma var motstander i Melbourne.

Av de 25 spillerne Zidane tar med seg til Nord-Amerika kommer elleve av dem fra reserve eller U19-laget, blant andre sønnene Enzo og Luca. Enzo spilte med Ødegaard på Castilla forrige sesong, mens Luca sto i mål for U19-laget.

Flere av førstelagsstjernene som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Toni Kroos har fortsatt ferie etter EM.

I august skal Real Madrid møte Sevilla i den europeiske supercupen på Lerkendal.

(Aftenposten / ©NTB)