BBC om United-troppen: Disse skal ut og disse får bli

Det er ikke bare Bastian Schweinsteiger som er kommet i unåde hos José Mourinho.

Memphis Depay (t.v) er trolig på vei langt bort fra Old Trafford. Han har ikke fått José Mourinhos tillit. Roma kan fort bli neste stopp.
  • Kurt B. M. Haugli

Snart åpner overgangsvinduet og pengegaloppen er i gang igjen. En manager som garantert har lyst å bruke penger i januar er Manchester Uniteds José Mourinho. Det er BBC som skriver at han kommer til å selge spillere og gjøre innkjøp selv om han nylig sa at han ønsker å beholde hele troppen ut sesongen.

Les også

Mourinho fikk spørsmål om Rooney: – Jeg visste at det ville komme

– Alle til salgs

Men samtidig har han sagt at han er åpen for tilbud på alle spillerne. Han får nok ikke lov til å kjøpe spillere med de aller høyeste lønningene av dem som styrer med regnskapene på Old Trafford.

Bastian Schweinsteiger har vært ute i Mourinho-kulden lenge allerede. I januar blir 32-åringen han solgt spår BBC.

Selv om Mourinho sier at han vil beholde alle mann, så er det helt åpenbart at det er en rekke med anstendige fotballspillere som er på vei ut. Og de kan være på vei ut allerede i januar.

Her er listen

Bastian Schweinsteiger ble direkte frosset ut og sendt på trening med U21-laget. Han har så vidt fått prøve seg noen minutter i en ligacupkamp denne sesongen. Det vil være overraskende om vi skriver februar og han fortsatt har Manchester United som arbeidsgiver.

BBCs reporter Simon Stone har gode kilder i klubben og han har laget en liste over spillere som er på vei ut:

  • Bastian Schweinsteiger
  • Memphis Depay
  • Morgan Schneiderlin
  • Ashley Young
  • Sam Johnstone

Stone mener også at disse spillerne er I faresonen og at det bare er et passe anstendig tilbud som skal til før de blir solgt: Marcos Rojo, Matteo Darmian, Daley Blind, Luke Shaw og Marouane Fellaini.

Resten av United-troppen skal etter det BBC erfarer, være ønsket av den portugisiske manager-legenden.

Les også

Klopp raser mot United-legende: - Hvorfor lar vi ham snakke på TV?

Interessert i svensk midtstopper

Dersom de selger, så vil Mourinho garantert komme til å gjøre innkjøp. Det er ikke noen hemmelighet at Atletico Madrids Antoine Griezmann. Han skal også, ifølge BBC, være interessert i å kjøpe Benficas svenske stortalent, Victor Lindelöf. Zlatan Ibrahimovic skal ha gått god for den svenske midtstopperen på Benfica. Mourinho har ønsker om å styrke sitt midtforsvar.

Til kveldens kamp mot Crystal Palace er overraskende nok Bastian Schweinsteiger med i troppen. Memphis Depay er derimot ikke med denne gangen heller. Ryktene om overgang til Roma blir sterkere for hver dag som går.

  • Hør Aftenpodden Sport hvor kulturminister Linda Helleland hylles for milliondrysset over norsk idrett, og en tøffing får tøff behandling:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City66001631318
2Liverpool65101551016
3Brighton65011881015
4Tottenham Hotspur6420157814
5Arsenal6420116514
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk