Fotball

Iversen: Storflor er undervurdert

<p><strong>TRONDHEIM:</strong> Han er den desidert mest utskjelte RBK-spilleren. Men Steffen Iversen mener Øyvind Storflor er undervurdert.</p>

Jubler for 2-0 sammen med Steffen Iversen: Øyvind Storflor, Rosenborg. NM i fotball. Cup. Kvartfinale. Viking - Rosenborg 1-3. 20. august 2006. (Foto: Peter Tubaas/Digitalsport)

  • Roy Tommy Bråten

— Han er undervurdert. Det vi får av Øyvind har vi ikke i laget akkurat nå. Han gir oss en ekstra dimensjon med sine løp i bakrom. For meg er det i alle fall veldig enkelt når jeg får ballen. Jeg vet at Øyvind har startet, og jeg kan bare sende ballen videre til ham omtrent i blinde, sier Iversen.

I tillegg til Marek Sapara er det nettopp Storflor som Iversen har best relasjoner til på banen, og gjerne ser spiller sammen med ham på Rosenborg.

— Hvis du tenker på 2006-sesongen, hvor alle skryter så mye av meg og Marek, så hadde Øyvind veldig mye av æren med sine mange målgivende (syv assist), sier Iversen.

— Er det lettere å spille med Øyvind enn Didier Konan Ya?

— Jeg har spilt mange kamper med Øyvind, og jeg kjenner hans bevegelser godt. Så det er ikke unaturlig at jeg synes det er lettere å spille med ham enn Didi. Men slik er det i fotball, og jeg og Didi snakker mye sammen, og det går bedre og bedre. Samspillet mellom meg og Yssouf (Koné) var heller ikke på topp i starten, men nå går det veldig bra, sier Iversen.

Klappes ut

Men uansett hva Iversen måtte mene, er det for supporterne galt uansett hva Øyvind Storflor gjør på banen. Ingen som har vært på Lerkendal har unngått å høre mishagsytringene som kommer mot 28-åringen. Blir han byttet ut, klappes det fordi han forlater matta. Kommer han innpå lurer alle på om treneren virkelig ikke har noen andre å sette inn. Og på diverse RBK-forum kan man lese følgende meldinger:

«Jippi... Storflor inn. Nå blir det krutt i taklingene......»

«STORFLOR?! Gud bedre, Henriksen......»

Eller slike:

«Han har kun spilt én god omgang, borte mot Panathinaikos»

«Jeg skjønner ikke hvorfor Rosenborg ikke kvitter seg med ham»

Trist

Ropene og hetsen fra tribunen har også nådd benken. Trener Trond Henriksen skammer seg over oppførselen.

— Jeg hører det jeg også. Det er trist, veldig trist at det er slik. Supporterne skal støtte sine egne spillere, og bør være positive. Det er uting og det er dumt at det motsatte skjer, sier han.

Selv om Storflor etter hvert ble brukt som venstrekant på formasjonstreningen i går, starter Storflor høyest trolig på benken mot Tromsø i kveld. Men han blir garantert satt inn, og dermed håper Henriksen at Storflor igjen skal være en joker.

— Han har hatt to gode innhopp. Mot Strømsgodset scoret han, og mot Vålerenga hadde han målgivende pasning. Samtidig laget han veldig mye liv og røre med sine løp, sier treneren.

Les også

  1. - Steffen kan "knekke" koden

  2. &ndash; Tore er bedre enn Demidov

  3. Sendte ikke Koné-rapport

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt86112061419
2Molde852121101117
3Kristiansund750275215
4Rosenborg84222013714
5Viking84131414013
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien