Fotball

Pogba kan glippe for Mourinho

Juventus-spiller Paul Pogba har blitt linket til Manchester United i sommer. Hans agent Mino Raiola sier imidlertid at Pogba kan bli værende i Juventus.

ETTERTRAKTET: Men Paul Pogba kan ende opp med å bli i Juventus, sier hans agent.
  • NTB

Det skriver Sky Sports.

23-årige Pogba, som var en viktig brikke i det franske EM-laget, har blitt linket til en overgang til Manchester United. Etter at Real Madrid en periode også var med i kampen om Pogbas signatur, skal laget fra Madrid etter rapportene nå ha trukket seg ut av kampen om midtbanejuvelen.

Det betyr at Manchester United slipper å konkurrere med en annen klubb om Pogbas signatur, slik det står seg nå.

Nå sier imidlertid hans agent Mino Raiola, som også er agenten til Zlatan Ibrahimovic, at Pogba kan komme til å forlenge kontrakten med Juventus.

— Det er mye snakk om Pauls fremtid, men kanskje blir han værende i Juventus, sa Raiola til The Times ifølge Sky Sports og la til.

— Han trenger ikke forlate Juventus, og Juventus ønsker ikke å la han gå. Paul er ikke desperat etter å bytte klubb. Vi er veldig fornøyde i Juventus, og det er en klubb som ønsker å beholde sine stjernespillere.

Paul Pogba spilte i Manchester United fra 2011 til 2012, men ble sluppet gratis til Juventus av daværende United-manager Sir Alex Ferguson. (©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. José Mourinho
  3. Juventus FC
  4. Manchester United
  5. Paul Pogba