Fotball

- Et slag i trynet

<p><a href="/eliteserien/index.jsp?service=default&amp;stats=true&amp;type=matchfacts&amp;seasonId=6500&amp;matchId=258308"> <strong>Godset — Glimt 1-2:</strong></a> Ronny Deila og Godset fikk smake sin egen medisin da alle poengene forsvant ut vinduet på overtid.</p><br></br><br></br><br></br><br></br><br></br><br></br><br></br><br></br>

STAVANGER 20080330: Fotballtrener Ronny Deila, Strømsgodset etter eliteseriekampen mellom Viking og Strømsgodset på Viking stadion i Stavanger. Viking vant 1-0.Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
  • Thomas Larsen Røed

DRAMMEN: Det var en skuffet Ronny Deila som møtte pressen etter å ha blitt frarøvet poenget de satt på i siste overtidsminutt.

For da Godset endelig fikk sin utligning i det 88. minutt var det de som jaktet full pott hjemme på Marienlyst. Sist hjemmekamp mot Lyn gjorde de det samme, og da betalte det seg. Denne gangen slo det tilbake da Birkir Bjarnason stupte inn Bodø/Glimts vinnermål.

— Vi fikk et slag i trynet. Det tar noen minutter å komme seg opp etter det der, sier Deila etter sitt første hjemmetap som Godset-trener.

Etter to hjemmeseiere på to forsøk, mot henholdsvis Rosenborg og Lyn, endte det med et sviende nederlag mot nyopprykkede Glimt.

Andersen angrer ikke

Godset-stopper Glenn Andersen gjorde en godkjent kamp, men var skuffet over egen midtbane.

- Vi spiller dem gode når vi mister ballen på midten. Vi kan bare takke oss selv, sier han til Aftenposten.no.

At laget hans gikk for alle poengene da det sto 1-1 angrer han ikke et sekund på, selv om det kostet drammenserne ett poeng.

- Det er klart det er surt, vi går for to poeng til. Om det blir ett eller null er ikke store forskjellen. Jeg synes det hadde vært verre å miste seieren.

I forrige hjemmekamp, mot Lyn, scoret Godset 2-1-målet i siste ordinære spilleminutt. Det lignet lenge en reprise før det raknet.

- Mot Lyn sist lyktes vi, nå gjorde vi det ikke. Det er klart, du kan feile på denne måten tre ganger før det ikke lønner seg å gå for alle poengene.

- Så du ville gjort det samme igjen?

- Ja, jeg vil gjøre akkurat det samme neste gang.

- Produserer nok sjanser

Deila hadde ikke så mye å si om førsteomgangen. Det var stort sett bred enighet om at Godset underpresterte. Derfor sved det nok litt ekstra for treneren når oppturen i annen omgang endte med en gedigen nedtur.

- Vi produserer nok sjanser til at vi skal avgjøre, sier han, og legger til: - Jeg er fornøyd med andre, men det er utrolig surt å få den på slutten.

Les også

  1. Glimt frykter ingen

  2. Runar Berg overrasket over poengfangsten

  3. - Mitt viktigste mål

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm118302481627
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Rosenborg114521914517
5Strømsgodset115241720-317
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien