Fotball

Geir Hansen er ny assistenttrener for fotballdamene

Og han skal fortsette i fulltidsstilling i Hødd

geir-Norge.jpg
  • Helge Skuseth

12. august ble det klart at Roger Finjord overtar som hovedtrener for damelandslaget i fotball etter Even Pellerud. Nå har Finjord plukket ut Hødds sportslige utviklingsleder Geir Hansen som sin assistent.

Geir Hansen har ellers utmerket seg mest som trener i AaFK, der han både har vært hovedtrener og vært assistenttrener i en rekke år. Han har også lenge vært involvert som trener for aldersbestemte landslag, de siste årene både som hovedtrener og assistent for Norges G19-landslag.

Fortsetter i Hødd. — Geir skal fortsette i sin jobb i Hødd som sportslig utviklingsleder, landslagsjobben blir en bijobb for ham, forteller Hødds daglige leder André Nevstad.

— Geir har over 100 kamper som trener for aldersbestemte landslag på guttesiden. Han er voldsomt god på treningsfeltet, veldig dyktig på det å følge opp enkeltspillere og ekstremt interessert i å utvikle det norske damelandslaget videre. Jeg kjente begeistring allerede i den første samtalen vi hadde, sier hovedtrener Roger Finjord til fotball.no

Hansen sier han ikke trengte lang betenkningstid da tilbudet kom.

Lett å si ja. – Da Nils Johan Semb og Roger Finjord ringte meg virket det veldig spennende, og og etter møtene vi har hatt var det ikke venskelig å si ja, sier Hansen til fotball.no

– Jeg har ikke jobbet med kvinnefotball tidligere, men er ikke så opptatt av den biten. Dette er spillere på toppnivå uansett. Jeg har sett mye kvinnefotball, og den er i god utvikling. For Norge blir det viktig å være god på de små marginene, opplyser Hansen.

Les også

  1. Landslagsprofil satte en stopper for Sandviken-festen

  2. Ørn tapte i bror Ingebrigtsens første kamp

  3. Ofrer alt for medaljehåpet - men Klepp avga poeng hjemme

  4. Fjerde strake tap for Arna-Bjørnar