Fotball

Tottenham bannlyser selfiestenger

Du kan glemme å ta med deg julens gavehit til White Hart Lane.

SELFIEREDSKAP: Her tar en gjeng turister selfie i ved hjelp av en selfiestang i New York sentrum. Slike stenger er nå forbudt på White Hart Lane. Til venstre ser du Spurs-spiss Harry Kane. Foto: Ap, Reuters

 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones

Da blir nemlig selfiestangen konfiskert av vaktene på arenaen. Det melder BBC.

«Selfie» ble kåret til årets nyord i 2013, og i 2014 ble fenomenet – der man tar bilder av seg selv, eventuelt sammen med andre – fulgt opp med et redskap for å ta «selfies».

En selfiestang er en stang du kan feste mobilen eller kameraet ditt til, og ta bilder. Redskapet koster fra 100 kroner og oppover, og ble en meget populær julegave i 2014.

BILDE I BILDE: Ida Alstad og resten av håndballjentene blir fotografert av NTB scanpix' fotograf mens de tar en selfie. Foto: NTB scanpix

Men den gaven kan du bare glemme å ta med deg på fotballkamp øst i London. På oppfordring fra en Tottenham-supporter, Twitter-brukeren @LiamCSWY, vil alle selfiestenger nå bli konfiskert av vaktene på hjemmearenaen White Hart Lane.– Selfiestenger har nå blitt forbudt på White Hart Lane. Alle vakter blir nå varslet før neste hjemmekamp, skriver en kundebehandler i en e-post, som @LiamCSWY har publisert på Twitter.

Tottenhams førstkommende hjemmekamp er omkampen i 3. runde av FA-cupen mot Burnley 14. januar.

 1. Les også

  Sjekk den gullselfien!

 2. Les også

  Se hvem RBK-sjefen traff i Cardiff

 3. Les også

  Selfie-fest med Erna Solberg på Norway Cup

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Tottenham Hotspur FC