Fotball

Se bilder fra David Moyes´ United-karriere

Tirsdag fikk han sparken. Her er bildene fra Moyes´ tid i United.

ERSTATTEREN: David Moyes ble presentert som ny United-manager i fjor.
  • Bernhard Veland
BRA START: David Moyes vant faktisk en tittel i sin aller første obligatoriske kamp med United: Her poserer han og Robin van Persie med Communitry Shield-trofeet. Motstander Wigan ble slått 2-0.
BEGYNNELSEN: David Moyes vant sin første seriekamp 4-1 mot Swansea.
SAME PROCEDURE...Robin van Persie fortsatte der han slapp mot Swansea i Moyes´ første seriekamp.
FERGIE-TIME: Alex Ferguson peker på klokka i en kamp da han fortsatt var United-manager og Moyes fortsatt var i Everton.
FLOPP: Marouane Fellaini ble David Moyes´ eneste store signering i fjor sommer. Fellaini spilte bra under Moyes i Everton, men floppet totalt i Manchester United.
DEN UTVALGTE: Alex Ferguson pekte ut David Moyes som sin erstatter, her synliggjort ved et banner på Old Trafford.
OPPTUR: David Moyes fikk noen oppturer i Manchester United. Her da Olympiakos ble slått 3-0 og United gikk videre fra åttendedelsfinalen i Champions League.
ROLLEBYTTE: Med Brendan Rodgers er Liverpool på vei mot seriegull i Premier League, mens Manchester United ikke blir topp fire med David Moyes. Her fra Anfield i høst, da Liverpool vant 1-0.
TAP: David Moyes vant aldri med Everton på Old Trafford. Da Everton besøkte Manchester med Roberto Martinez, ble det seier på første forsøk.
SORG: Mens United-fansen synes det er helt greit at Moyes sparkes, er det andre lags supportere som vil ha han i sjefsstolen i Manchester United. Her er det City-fansen som oppfordrer United om å beholde sin manager.
DØDSSTØTET: Kampen mot gamleklubben Everton på Goodison Park i helgen ble David Moyes´ siste for Manchester United. Her er det en tilskuer utkledd som Mannen med ljåen som spår at skottens dager som sjef er over.

Det begynte bra for David Moyes i Manchester United.

Charity Shield ble vunnet 2-0 mot Wigan, og allerede før sesongen var skikkelig i gang hadde Moyes sikret sitt første trofé til premieskapet på Old Trafford.

Første seriekamp gikk borte mot Swansea. 4-1 ble resultatet etter mål av blant annet Robin van Persie.

Så kom nedturene. David Moyes´s siste kamp som United-sjef endte med 0-2 mot Everton.

Se bilder fra skottens korte karriere i galleriet øverst i saken.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester United