Fotball

Nordtveit om ryktene: - Selvfølgelig har jeg fått dem med meg

Kobles til Liverpool og Dortmund. Nå jobber Borussia Mönchengladbach for å beholde nordmannen.

ETTERTRAKTET: Håvard Nordtveit storspiller i Tyskland og er blitt koblet til blant annet Liverpool.

Håvard Nordtveit grubler på sin egen fotballframtid. Nordmannens nåværende arbeidsgiver mener den har strukket seg langt for å beholde ham.

Les også

Nordtveit: – Avklarer framtida til uka

Haugesunderens kontrakt med Borussia Mönchengladbach utløper etter årets sesong, og de siste ukene har tyske medier spekulert høyt i nordmannens framtid. Borussia Dortmund skal angivelig være interessert, og nylig ble også Liverpool nevnt som mulig ny arbeidsgiver.

I Gladbach håper man 25-åringen blir værende og signerer ny kontrakt med klubben. Sportsdirektør Max Eberl tror sjansene er gode.

– Vi har gitt ham et veldig, veldig godt tilbud, og derfor er jeg optimistisk med tanke på å beholde «Howie», sier han til storavisenBild.

Les også

Hevder tyske og engelske storklubber ønsker å hente Nordtveit

Konkurrerer ikke på penger

Dersom Nordtveit for eksempel skulle velge Premier League-spill, vil han trolig kunne øke lønningsposen. Eberl innser at det blir tøft å konkurrere på den fronten.

– Når det kommer til penger, har vi ikke en sjanse, sier han.

Hovedpersonen selv har vært hemmelighetsfull med hensyn til framtida. Etter 5-1-seieren hjemme mot Werder Bremen for halvannen uke siden, da Nordtveit scoret et strålende mål, sa nordmannen følgende til tyske Sky Sports:

– Jeg tror en avgjørelse vil komme til uka.

Les også

Jarstein gjorde det ingen andre Bundesliga-keepere har klart denne sesongen

Foreløpig foreligger det imidlertid ingen beslutning, og nå hevder Nordtveit at det hele var snakk om en liten språklig misforståelse:

– Jeg mente egentlig uker, ikke uke. I øyeblikket er rådgiveren min på ferie, så vi får se. Det er intet nytt i saken, sier Nordtveit til Bild.

Magefølelsen avgjør

Nordtveit har samtidig innrømmet at han har registrert ryktene rundt sin egen framtid.

– Selvfølgelig har jeg fått dem med meg, men jeg har det veldig bra i Gladbach, sa rogalendingen i et annet Bild-intervju nylig.

Om valget han står overfor, sa 25-åringen videre:

– Det er en vanskelig avgjørelse som jeg må ta sammen med familien min. Til sjuende og sist må jeg lytte til magefølelsen. Vi får se hva den sier.

Sikkert er det at Nordtveit nyter stor tillit i Gladbach om dagen. Rogalendingen har også denne sesongen vært inn og ut av laget, men den siste tiden har trener André Schubert benyttet nordmannen regelmessig.

– En Håvard Nordtveit, i den forfatning vi har sett ham de siste ukene, er det alltid plass til i laget vårt, sier han tilKicker.

(©NTB)

Les også

  1. Her kaster Dortmund-supporterne tennisballer inn på fotballbanen

  2. 28-åring tar over Bundesliga-klubb - blir tidenes yngste

  3. Ruben med scoring og assist i storseier

  4. Liverpool sikret seg midtstopper fra Kamerun

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Liverpool FC
  3. Borussia Mönchengladbach
  4. Håvard Nordtveit