Fotball

Frejd: - I natt sover jeg ikke godt

<p><strong>SANDNES (<a href="www.aftenbladet.no" target="_blank">Aftenbladet.no</a>):</strong> Edier Frejd føler seg som syndebukk</p>

frejd Jarle Aasland

 • Tor Gunnar Tollaksen

SANDNES ULF-MOLDE 0-2:

Midtstopperen Edier Frejd var involvert i begge Molde-scoringene i Sandnes Idrettspark søndag. Forut for første målet klarte han ikke klarere et Molde-gjennomspill. Ballen Davy Claude Angan. Han fikk lagt inn foran mål, der Mattias Mostrøm etter hvert fikk bredsidet inn moldensernes første mål.

Ved den andre scoringen la han mer eller mindre ballen i beina til Jo Inge Berget som sikkert satte inn 2-0. — Jeg kommer nok til å sove, men ikke så godt som jeg vanligvis pleier. Moldes andre scoring kommer jeg til å tenke mye på, sier Edier Frejd og legger til:

-Selv om lagkameratene mine ikke kommer til å være enig i det, føler jeg det er min skyld at vi ikke får med oss ett poeng i dag. Det første målet føler jeg ikke jeg kan ta på meg, men det andre er åpenbart min skyld. Det kom på et tidspunkt da jeg følte vi var på vei inn i kampen tidlig i andreomgang, sier Frejd.

Solid, mener Solskjær

Men han som de 4770 tilskuere på tribunen i Sandnes Idrettspark kunne underveis i kampen bare se at et meget solid og kompakt Molde-lag egentlig hadde full kontroll på Sandnes Ulf. Laget skapte seks målsjanser mot Sandnes Ulfs null. Til tider hadde Sandnes Ulf mer enn nok med å forsvare seg.

Da Molde gikk opp til 2-0 var kampen mer eller mindre kjørt og Molde skrudde på autopiloten og kontrollerte i havn tre nye seriepoeng og er kommet virkelig i siget. Molde-manager Ole Gunnar Solskjær var på forhånd innstilt på et tøft møte med Sandnes Ulf.

— En veldig solid prestasjon av oss. Vi spiller og maler på. Mai er en viktig måned for oss, nå er vi inne i en veldig god periode. Spillerne er fulle av selvtillit og alle har lyst til å bevise, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

Beste laget

Edier Frejd er ikke i tvil om at Molde er det beste laget Sandnes Ulf har møtt denne sesongen.

— Absolutt det beste laget. Vi har ikke råd til å gjøre store feil mot slike lag, og i dag klarte vi ikke å få til noe av vårt spill, sier Frejd.

 1. Les også

  Skjølsvik fikk ingen Molde-hevn

 2. Les også

  Sandnes Ulf møtte overmakten

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  - Første gang jeg brenner et straffespark

 2. FOTBALL

  Høiland senket Start med hånden

 3. FOTBALL

  Skjølsvik fikk ingen Molde-hevn

 4. FOTBALL

  Ellevill jubel da Molde sikret seriegullet

 5. FOTBALL

  Solskjær er klokkeklar, men Gatt vil ikke garantere noe

 6. FOTBALL

  To mål på tre minutter senket Lillestrøm