Fotball

Flo om at Godset-lederen går til rivalen: - Veldig spesielt

Sportssjef Jostein Flo omtaler daglig leder Erik Espeseths overgang fra Strømsgodset til Vålerenga som «veldig spesielt».

Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo (t.v.) og Erik Espeseth på Kastrup lufthavn i 2015. Foto: Asger Ladefoged / NTB scanpix

— Det er veldig spesielt at en leder går fra en klubb til en annen slik, men han liker utfordringer og han har vært her i seks og et halvt år. Han hadde lyst til å søke andre utfordringer, da er det ikke noe å gjøre med det, sier Flo til Drammens Tidende.

Espeseth blir daglig leder i Vålerenga i oktober. Etter sesongen skal den tidligere SIF-treneren Ronny Deila overta treneransvaret i Oslo-klubben.

LES OGSÅ:

Les også

  1. Bekreftet: Ronny Deila blir ny Vålerenga-trener

  2. «Byggmester Ronny»: – Det er det jeg elsker med fotball 

  3. Godset-supporternes hilsen til Deila: - Håper Vålerenga rykker ned

— Ronny er én sak, han går ikke fra oss til dem. Jeg ser at supportere reagerer litt på det, men det er det ikke noe grunnlag for. Vi har trener (Bjørn Petter Ingebretsen) og har ikke vært på trenerjakt. I Erik sitt tilfelle, det at man går fra en klubb til en annen konkurrent, det skjønner jeg at skaper litt reaksjoner, svarer Flo på spørsmålet om han er skuffet over at duoen han har jobbet så tett med skal jobbe hos rivalen Vålerenga. (©NTB)

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Vålerenga21104134
3Viking11003123
4Molde11002023
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien