Fotball

Scoringsfrykten

<p><strong>OSLO:</strong> Vålerengas spillere lider fremdeles av frykt for å sette ballen i mål.</p>

FotballNM Norgesmesterskap Cup17.08.08Ullevaal StadionVålerenga VIF - Bodø/GlimtMohammed - Moa - Abdellaoue blir gratulert med sin 3-1 scoring av Daniel Fredheim Holm - Luton Shelton - Freddy dos Santos og Harmeet SinghFoto - Kasper Wikestad Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport

  • 100% Sport

Mohammed Abdellaoue, Daniel Fredheim Holm, Morten Berre, Lars Iver Strand og Bojan Zajic. Alene med tredjekeeper Frode Larsen. Det burde være lett match. Det burde bety mange scoringer. Men ikke i dag. Ikke i år. Ikke for Vålerenga. Selv ikke på trening er de målfarlige.

Moa header over fra to meter. Zajic setter ballen i stolpen. Strand treffer Berre i ryggen og Moa skyter utenfor igjen. Det er symptomatisk for Vålerengas fotballår. De har skapt mange og store sjanser, men tre aluminiumsstenger med nett, virker som et stort og skremmende monster på gjengen fra Valle.

Ti innlegg går. 15 innlegg. Fremdeles ingen mål. Men så. Endelig. Moa treffer, ikke én, ikke to, men tre ganger på rad. Da smiler Martin Andresen, og gamlegutta borte ved VIF-brakken jubler og dulter hverandre fornøyd i skulderen.

Men det ble ikke stort flere scoringer på de nærmere 50 innleggene, cornerne og dødballene. Størst uttelling var det faktisk angrepstrener Mike Speight som hadde, med ett mål og 100 prosent uttelling.

— Jeg skulle selvfølgelig ønske vi satt ti av ti, sier Martin Andresen.

Men akkurat nå må han nøye seg med to, maks tre, av ti. For når Vålerenga trener, er det tryggeste stedet på Valle, i mål.

Les også

  1. Slik tar Stabæk gull

  2. Tilbake på trening

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22005056
2Vålerenga21104134
3Viking11003123
4Molde11002023
5Rosenborg10101101
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien