Fotball

- Heldige i 1. omgang

Træffs fotballherrer tok poeng mot tabelltoer Raufoss.

Spilte uavgjort: Det ble 1-1 mellom Træff og Raufoss i herrenes 2. divisjon i dag.
  • Thomas Rud

TRÆFF-RAUFOSS 1-1

MOLDE: Lørdag ettermiddag var tabelltoer Raufoss på besøk hos Træff på Reknesbanen i herrenes 2. divisjon i fotball.

Den kampen endte til slutt 1-1, noe Træff kan være fornøyd med etter en 1. omgang under pari.

Raufoss fikk kampens første store sjanse allerede etter tre minutter. Gjestene fikk frispark og det skrudde Lars Johan Kollshaugen over muren og ned mot venstre hjørnet. Keeper Andreas Beinset var raskt nede med en god redning. Daniel Haug var fremme på returen, men Beinset fikk forstyrret nok til at skuddet gikk utenfor.

Kampen gikk inn i en jevnere periode, men Raufoss hadde fremdeles et lite initiativ. Etter 21 minutter kom Raufoss-spiss Oliver Berg alene mot Beinset, men sisteskansen vartet nok en gang opp med en flott redning.

Uttelling for gjestene

Etter 24 minutter gikk det som det ofte går når ett lag er for dominerende på en fotballbane. Raufoss-spiss Berg la hardt inn langs bakken til Anton Karl Peter Henningson som kontrollert satt ballen forbi en utspilt Beinset til 0-1. Raufoss dominerte, men det var Træff som fikk utligningen etter 36 minutter. Raufoss-forsvarer Markus Rolandsen var uheldig på et frispark, og stusset ballen i det lengste hjørnet til 1-1. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1 etter at Træff hadde avsluttet omgangen på en grei måte.

— Vi var heldige som gikk til pause med 1-1. Vi scorer på noe som ikke er en målsjanse, sier Træffs assistent for dagen, Øystein Sletvold til Rbnett.

2. omgang startet langt jevnere, og det var Træff som fikk de første mulighetene. Raufoss fikk sin første store sjanse i omgangen etter 54 minutter da Oliver Berg avsluttet i nettveggen alene med Beinset.

Sjansefattig

Træff var langt bedre organisert defensivt i den andre omgangen enn den første, men de slet fremdeles med å produsere store sjanser offensivt.

— Jeg synes vi løftet oss i den 2. omgangen. Raufoss hadde kanskje de farligste sjansene, men vi var bedre både defensivt og offensivt, fortsetter Sletvold.

Raufoss var heller ikke like dominerende som i den 1. omgangen, og deres forsøk ble også godt reddet av Træff-keeper Beinset.

Det skjedde ikke stort mer i 2. omgang, og kampen ebbet ut på 1-1.

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Raufoss Fotball
  3. SK Træff