Fotball

Wæhler på årets flopplag, svarte med sint e-post

<p>Norges landslagsstopper likte dårlig å havne i dårlig svensk selskap.</p>

Oslo 20111009.Kaptein Kjetil Wæhler under søndagens pressekonferanse etter landslagstrening i fotball på Ullevaal Stadion i Oslo. Tirsdag spiller Norge mot Kypros. Foto: Lise Åserud / Scanpix Foto: Åserud, Lise

  • Simen Waagsether

Kjetil Wæhler var med i Norges tropp til landskampene mot Sveits og Kypros, men en liten skade gjorde at Vegard Forren tok Wæhlers plass. Molde-stopperen var så god at det spørs om Drillo kommer til å gå for Wæhler igjen.

Nå har Wæhler også trukket til seg overskrifter i Sverige. Han hadde nemlig den noe tvilsomme ære av å handle på flopplaget for 2012 til den svenske redaktøren Anders Bengtsson.

« Han skulle vara ledaren som styrde upp försvarsspelet. Istället blev han spelaren som symboliserade IFK Göteborgs trubbighet. Långsam som få ”, skrev Bengtsson for offside.com.

— Kan ikke være mer uenig

Det likte Wæhler så dårlig, at han svarte journalisten med en lang e-post .

— Kan dessverre ikke være mer uenig med deg. Jeg kan hjelpe deg med å plukke ut kamper du kan se igjen. Kanskje bruker du ikke så mye tid på jobben din, så jeg skal ikke plukke ut for mange kamper til deg... Kanskje er du ikke kvalifisert nok til å gjøre analyser heller, hva vet jeg...?!, skriver Wæhler, i e-posten som ble lagt ut i sin helhet på det svenske nettstedet.

« Kanskje det er som man sier i Norge,"jag er inte svensk, men bara lite dum...?! » legger Wæhler til.

- Årets mysterium

Den norske midtstopperen blir kritisert for å ha stått over en kamp, etter angivelig ha blitt kastet en sten på. Redaktør Bengtsson kaller situasjonen «årets mysterium», og forklarer dette med at ingen tilsynelatende har funnet stenen.

Til det har Wæhler følgende svar:

- Steinene tok jeg vare på, men valgte å ikke gå videre med saken.

Les mer om

  1. Internasjonal fotball