Fotball

Slik brukte Ronaldo søndagen da lagkompisene hans var i Oslo

— Han var jo i teorien skadet, skriver spansk sportskommentator.

Til venstre er Cristiano Ronaldo på badetur utenfor Madrid. Til høyre feirer han en scoring forrige sesong.
  • Nicholas Bergh
    Nicholas Bergh
    Journalist

Sammen med det norske stortalentet Martin Ødegaard, var Cristiano Ronaldo det store trekkplasteret i forkant av Real Madrids tur til Oslo.

Men da storklubben ankom i forkant av showkampen, var ikke Ronaldo med.

Vålerenga hadde heller ikke fått noen garanti fra Real Madrid om at Ronaldo kunne spille.

VIDEO: Skuffede Madrid-supportere: — Vi hadde egentlig mest lyst til å se Ronaldo

Årsaken til at Ronaldo ikke kunne spille var ryggproblemer. Det fortalte Real Madrid-trener Rafael Benítez på sin pressekonferanse lørdag.

Her er Instagram-posten til Cristiano Ronaldo.

– Som dere vet har Cristiano et problem med ryggen, og får behandling av en fysioterapeut. Han spiller ikke i morgen, men kommer nok til å bli klar til sesongåpningen, sa Benítez.I stedet for å spille i Oslo, dro Ronaldo for å bade. Fotballstjernen la ut et bilde av seg selv i badeshorts ved San Juan-innsjøen utenfor Madrid. Han tilbragte dagen med sønnen Cristiano Ronaldo Jr. og en kompis.

Ronaldo sendte også en videohilsen til sine fans på Facebook.

— Hei, folkens! Jeg er her på innsjøen, for å kjøre båt med gutten min og vennen min Ricardo, for å ha det gøy. Det er søndag, og det er fantastisk vær. Håper dere også nyterhelgen, sa Ronaldo.

- I teorien var han jo skadet

Det er liten tvil om at Ronaldo fortjener noen fridager i ny og ned. Han har tross alt vært Real Madrids klart viktigste spiller de siste sesongene.

I spansk sportspresseer det imidlertid enkelte som antyder at badeturen ikke er helt problemfri.

Real Madrid stilte med et stjernespekket lag på Ullevaal, men klarte ikke å score. Her poserer spillerne før kampen. Fra venstre: Gareth Bale, Nacho Fernández, Martin Ødegaard og Luka Modric.

— Portugiseren er ikke skadet, ifølge Benítez, men han har plager, og derfor fikk han bli værende i Madrid for å komme seg etter ryggplagene han pådro seg i Audi Cup i München i forrige uke. Men Ronaldo foretrakk å dra til en innsjø for å slappe av, skriver den Barcelona-baserte avisen Mundo Deportivo.Manuel «Manolete» Esteban, kommentator i sportsavisen AS, omtaler badebesøket på sin Twitter-konto.

— Det er bra at Cristiano har det gøy på stranden med sønnen sin og vennene i San Juan-innsjøen, men i teorien var han jo skadet, skriver han.

Ifølge sportsavisen AS er Ronaldo langt på vei skadefri, og etter alle solemerker vil han være på plass når Real Madrid møter Sporting Gijón i ligapremieren 23. august.

Les også

  1. Spansk storavis etter Vålerenga-kampen: - Nå uler alarmen i Real Madrid

  2. Mener Real Madrid er i Norge kun på grunn av Ødegaard  

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Cristiano Ronaldo