Fotball

Komplett uakseptabelt av Tromsø

SUPPORTERBLOGG: En kamp mot et lag fra 2. divisjon, et nyopprykket lag, faktisk skal være lett match.

FARVEL CUP: TIL-trener Steinar Nilsen var ikke spesielt blid etter cuptapet for Senja.
  • Arne J. Johnsen
Arne J. Johnsen, Tromsø-supporter.

Men på Islandsbotn onsdag kveld fortsatte TIL den vonde trenden fra serien med det som kanskje er tidenes verste tap for klubben noensinne. Jeg er forbanna glad jeg ikke fikk sett kampen, det kunne gått hardt utover PC-en. LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

For lille Senja fra såkalte «Yttersia» ble for sterke denne kvelden. Tross en oppskriftsmessig ledelse etter en drøy halvtime signert Runar Espejord så roter man altså bort ledelsen i andre omgang og kun minutter før slutt ydmyket Senjas Øyvind Garfjell TIL med en scoring fra 25 meter.

Hadde en ekkel følelse

Jeg sa det ikke til noen, men jeg hadde en ekkel følelse om at det kunne gå som det gikk. På tross av at Steinar Nilsen gikk ut i 4-4-2 som jeg ønsket så påvirket det tydelig laget at både Simen Wangberg og Mikael Ingebrigtsen var ute av oppgjøret og at Gjermund Åsen hvilte i dag.

Dette er nøkkelspillere og man ser klare tegn til at backupen ikke holder ønsket nivå, selv om Runar Espejord og Lasse Nilsen var friske etter rapportene å dømme. Faktisk lurer jeg på om enkelte som bekler drakta ønsker å være i klubben og gidder å gjøre sin jobb, dette uavhengig av denne kampen her.

Nå må dere ta dere sammen

Det er litt vanskelig å si stort mer om dette ettersom jeg ikke så selve matchen, men nå må dere ta dere sammen TIL. Dette tapet er komplett uakseptabelt og vil ikke bidra til flere tilskuere på Alfheim, heller andre veien. Jeg forventer å se en voldsom tenning på Mjøndalen lørdag og at dere reiser dere.

Også håper jeg Steinar Nilsen har baller nok til å vise at onsdagens prestasjon ikke er akseptabel med å vrake enkelte spillere til helgens kamp.

Laget må være et like såret dyr som vi supportere er. Og sårede dyr kødder man ikke med.

Les også

  1. Steinar Nilsen slakter spillerne etter cupfadese

  2. Tromsø-kapteinen beklager til fansen etter sjokktapet

  3. Fort(apte) Alfheim?

Les mer om

  1. Supporter
  2. Tromsø IL