Fotball

Messi: – Jeg kaster opp hele tiden

Spydde på gressteppet under landskamp.

Lionel Messi følte seg ikke vel i Bucuresti.
  • Nicholas Bergh
    Nicholas Bergh
    Journalist

Det var under onsdagens privatlandskamp mot Romania at den argentinske superstjernen Lionel Messi spydde på gressteppet.

Messi følte seg dårlig i starten av kampen, men avdramatiserte situasjonen senere.

– Det er noe som skjer med meg hele tiden. Det har skjedd flere ganger i Barcelona også, så det er ikke så farlig, sa Messi ifølge Marca.

– Det skjer i kamper, på treninger, når jeg er hjemme. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har gått gjennom tusenvis av undersøkelser uten å ha funnet ut av det, fortsatte han.

Barcelona-trener Gerardo Martino virket imidlertid noe mer bekymret på en pressekonferanse fredag.

– Jeg har snakket med ham, og det skjer ofte. Han har også sett spesialister. Jeg skjønner at det ikke er normalt, men det påvirker ikke arbeidet hans, sier Martino.

Skjelbred drakk for mye vann

Den norske landslagsspilleren Per Ciljan Skjelbred har også måttet spy flere ganger i løpet av sin karriere. Blant annet skjedde det i en kamp mot Bodø/Glimt i 2009. Da fortalte Skjelbred at årsaken var for mye vann i pausen i tillegg til en albue i magen.

Kampen mellom Argentina og Romania endte 0-0, og var Messis første landskamp siden september.

Barcelona går nå inn i en svært viktig periode. Først må bortekampen mot Valladolid vinnes på lørdag for å holde følge med Real Madrid på toppen av La Liga.

Deretter venter Manchester City i Champions League på tirsdag, i en kamp Barcelona skal forsvare et forsprang på to mål fra 2-0-seieren i Manchester for tre uker siden.

Les også

  1. Argentinas trener nekter å snakke om Tevez

  2. Barcelona ga City en fotballeksjon

  3. Statistikken som kan velte Barcelonas mesterligadrøm

Les mer om

  1. Spansk fotball