Fotball

Liverpool-spiller føler seg utfryst: Fyrer løs mot Klopp på Snapchat

— Jeg får ikke en gang spille for reservelaget, freser spilleren.

IKKE SPILT TIL NÅ: Mamadou Sakho føler seg helt ute i kulden i Liverpool, og brukte natten til å sende flere kritiske meldinger på Snapchat om manager Jürgen Klopp (til venstre).
  • Roar Lyngøy

Mamadou Sakho tok natt til lørdag bladet fra munnen da han sendte ut en rekke meldinger på det sosiale mediet Snapchat – meldinger som kan bety at Liverpool-karrieren definitivt er over for franskmannen.

Rundt klokken 3 på natten sendte han ut flere meldinger som er kritiske til Liverpool og manager Jürgen Klopp.

  • Les også: Agenten til vraket City-stjerne ut mot Guardiola: — Han tror han er Gud

- De lar meg ikke spille

Mens Klopp hevder at Sakho ikke er kampklar, sier spilleren selv at han har vært klar de tre siste ukene. 26-åringen har ikke vært på banen for Liverpool denne sesongen. Sakho fikk før sesongen beskjed om at han kom til å få begrenset med spilletid, men likevel sa han nei til å bli leid ut.

I første Snapchat-melding, som avisen Daily Mail har sett, skriver Sakho:

— I tre uker har jeg vært klar for å spille kamper. Opptreningsarbeidet er unnagjort. De lar meg heller ikke spille på reservelaget. Hvorfor aner jeg ikke.

- Aksepterer ikke løgn

Videre skriver han at han er fornøyd med å være i Liverpool, men at han desperat venter på sjansen til å spille. I fjerde Snapchat-melding anklager han Klopp for å lyve om skadesituasjonen hans.

— Jeg aksepterer situasjonen som jeg er i, men kan jeg kan ikke akseptere løgn… Fansen fortjener å vite sannheten, skriver Sakho.

Les også

11-åringen fra slummen fikk drømmeopphold i en av verdens største fotballklubber

Snapchat-meldingene ble senere slettet. Manager Jürgen Klopp er neppe særlig fornøyd med tiraden fra Sakho. Klopp sa tidligere i uken at Sakho ennå ikke er kampklar.

— Han jobber fortsatt med å bli det, og han nærmer seg, sa tyskeren.

Les også

Agenten til vraket City-stjerne ut mot Guardiola: - Han tror han er Gud

Dopingtrøbbel

I mars ble det kjent at Liverpool-stopperen hadde testet positivt på det forbudte stoffet heganomine gjennom et slankemiddel.

Sakho ble suspendert for resten av sesongen, og han gikk glipp av Liverpools Europaliga-finale mot Sevilla samt Frankrikes EM på hjemmebane.

Sakho ble imidlertid frikjent at Det europeiske fotballforbundet (UEFA), og Verdens Antidopingbyrå (WADA) gikk ikke videre med saken.

Les også

  1. Citys forsvarssjef ute på ubestemt tid

  2. Burnley-spiss utestengt for gammel homohets på Twitter

  3. Dortmund med tre strake

  4. Den suverene regjerende mesteren med blemme på bortebane

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Jürgen Klopp
  3. Liverpool FC