Fotball

Svenskene greide uavgjort uten Zlatan

Stjernen så sine lagkamerater brenne straffespark i EM-kvaliken.

Zlatan Ibrahimovic fulgte kampen fra sidelinjen.

Russland tok ledelsen etter ti minutter. Deretter misbrukte svenskene et straffespark, men til slutt endte det 1-1 i EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Russland.

Ola Toivonen som var erstatter for en skadd Zlatan Ibrahimovic, reddet Sverige og scoret målet som gjorde at det ble 1-1. Toivonen satte inn utligningen fire minutter ut i den andre omgangen, men før det hadde virkelig svenskene vært i trøbbel.

Akinfejev reddet

Russerne tok ledelsen etter bare ti minutter. Da scoret Aleksander Kokorin. Men bare tre minutter senere fikk svenskene straffespark etter at Jimmy Durmaz falt i straffefeltet. De fleste mente at svenskene fikk en gavepakke fra dommeren, men Sebastian Larsson klarte ikke å score, for keeper Igor Akinfejev reddet skuddet hans. Dermed gikk russerne til pause med sin 1-0 ledelse.

Svenskene skapte lite i første omgang, og kritikken mot Toivonen som erstatter for Ibrahimovic, var massiv på sosiale medier. Det var et krav om at han ble byttet ut.

Det skjedde ikke, heldigvis for svenskene, for før annen omgang var fem minutter gammel hadde Toivonen fått sin revansj og sin scoring. Et viktig mål som til slutt ga svenskene 1-1 og uavgjort mot russerne i denne EM-kvalifiseringskampen. Det var et viktig mål og ett viktig poeng for Sverige. (©NTB)

Les også

  1. England vant med fem mål

  2. Zlatan om faren: - Jeg får nesten tårer i øynene

  3. - Zlatan spiller ikke mot Russland

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Russlands herrelandslag fotball