Fotball

Moyes: - Vi kan fortsatt vinne

David Moyes måtte tåle et surt tap hjemme for gamleklubben Everton, men har ikke gitt opp kampen om Premier League-tittelen.

Manchester United-manager David Moyes.
  • NTB

Etter 14 serierunder er Manchester United hele tolv poeng bak serieleder Arsenal. En avstand de fleste tror er for stor til at tittelholderen kan forsvare seriemesterskapet fra Alex Fergusons siste sesong.

— Vi har en lang vei å gå. Vi må spille stor fotball og vinne fryktelig mange kamper i innspurten om vi skal være med der oppe mot slutten av sesongen, innrømmet Moyes ifølge Manchester Evening News.

På spørsmål om han tror laget kan klare det, svarte skotten:

— Ja, jeg har ikke tenkt til å foreslå noe annet.

Under sine elleve år som Everton-manager klarte han aldri å slå United på bortebane. Onsdag klarte hans etterfølger Roberto Martínez nettopp det. Bryan Oviedos scoring fem minutter før slutt ordnet 1-0-seier for gjestene - Evertons første triumf på Old Trafford siden 1992. ## Vondt

— Jeg er skuffet over å tape, men slik er fotballen noen ganger. Kampen var tett. Vi misbrukte noen målsjanser, og Everton grep muligheten da de fikk den, mente Moyes.

Han måtte tåle ufine tilrop fra Everton-supporterne gjennom hele kampen.

— Det er ikke viktig. Everton-tilhengerne støttet laget sitt bra. De kom hit for å stå rett bak laget, og det gjorde de.

— Var det ekstra vondt å tape for din tidligere klubb, ble Moyes spurt.

— Det gjør ikke vondt lenger. Jeg vet at Everton er et godt lag med gode spillere. Men du kan jo se for deg at det gjør vondt når det er mot gamleklubben. Slik er det, sa han.

(©NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Everton FC
  3. Manchester United