Fotball

- Bale er enig med Real Madrid

Spansk sportsavis er sikker på at Tottenhams store stjerne er på vei til Real Madrid.

MULIG OVERGANG: Gareth Bale skal være enig med Real Madrid om betingelsene, forteller sportsavisen Marca over hele sin førsteside tirsdag.
  • Kurt B. M. Haugli

På hele førstesiden av sin papirutgave slår avisen Marca fast at Gareth Bale er enig med Real Madrid om en avtale. Den skal sikre Gareth Bale rundt 78 millioner kroner i året i lønn. Ifølge avisen skal Bale allerede ha fortalt Tottenham at han ønsker å flytte til den spanske hovedstaden.

Det som ikke blir fortalt er om Tottenham er villig til å la sin aller største stjerne forlate klubben. Tottenham har – ikke overraskende – unnlatt å kommentere innholdet i artikkelen.

Hett navn

Gareth Bale har vært ett av de heteste navnene på sommerens overgansgmarked. Tottenhams ledelse har gang på gang sagt at Bale blir i Tottenham minst en sesong til. Men skal man tro Marca er det nå mye som tyder på at han er klar for den spanske storklubben.

Marca er den største sportsavisen i Spania og er landets nest største avis. Avisen er kjent for å ha usedvanlig gode kontakter inn i Real Madrid.

Samtidig som ryktene om overgang til Spania skyter fart, forteller Bales lagkamerat Michael Dawson til The Sun at han er sikker på at mannen med rykket og de overraskende skuddene blir nord i London.

Les også

  1. Moyes får en halv milliard til stjernespiller

  2. Fotball-Europas dyreste

Premier League

SVUTMP
1Chelsea86111631319
2Liverpool85302261618
3Manchester City85211631317
4Brighton & Hove Albion843185315
5Tottenham Hotspur8503912-315
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Liga BBVA
  3. Premier League